История на цветя.

Цветя през вековете, историята на известни личности с цветя

Наличие на цветя е, датиращи от праисторически период на Земята, учените са ги открили чрез цвете фосили. Учените са установили следи от асоцииране на цветя с хора, живеещи по време на палеолита възраст на земята.

Учените са установили, скелети на семейство погребани заедно в почвата, съдържащи най-различни цветя в древните пещери. Наличие на цветя в древна пещера посочи важната роля на цветя в човешкия живот. учени направи анализ на седименти прашец от цветя и бе установено, концентрирана в партиди, учени предполага, че е възможно размерът на цветя са били пуснати на място. А по-близо проучване на цветни полени позволи на учените да определят различни цветя, цветя е терапевтични свойства. Използването на цветя свидетелстват и изобилие използване на цветя през това време.


Древните хора са използвали много цветя, за да изразят себе си, да се хранят парфюмирани храна, за да се лекува, а също и за да отбележат важни събитието. Цветята са също използва за изразяване на много видове изкуства.

Историкът е установено по време на 17-ти, 18 и 19 век интензивно използване на цветята в музика, живопис, керамика, скулптура и т.н. Учените са открили, че съществуват над 300 000 вида цветя по света.

История на цветя през вековете.

История на известни личности с цветя. През цялото време на историята на цветя на нашата планета започва много преди хората се появи на земята. Цветя има магия докосване те обявят пролетта и лятото, те привличат птици и пчели, те също са били използвани в религията и медицината за лечение на хора, и специално за храна, за да подготвят всички видове табели. Цветя са заемали голяма част от античното културно ритуали, булки обичаше да използва цветя по време на сватби. Цветя са открити в гроб сайтове като този на мама гробница Египет.

Цветята са част от нашата история, да откриете историята чрез цветята, цветята в митологията, цветята през Средновековието, цветята в днешно време. Цветята са придружени от истории за любов, война истории, цветята са част от нашето ежедневие

История на цветя, от произхода му до наши дни.

През цялата човешка история, цветя са придружени важни събития, независимо дали си щастлив или нещастен. Цветовете отразяват човешката история, древни или модерни. Цветя са придружени човечеството през цялата си история. Любов, страст, омраза, война, отмъщение, нищо не избягва цветята са навсякъде. Много исторически личности имат такава страст за някои цветя с имената им все още е свързано днес.

Символика в цялата история на цветя.

В историята те винаги са били използвани в религията, за културна и национална цел, цветя на lotuses е открит в топ колони на древен египетски храмове. Lotus цветя са имали религиозно значение за много древен народ. В стария Великобритания Viking, използвани някакъв вид роза като емблема.

История на цветя от древността до наши дни.

Гръцката митология и цветя - Средновековието и цветя - модерни времена и цветя.

Цветя и известни градове в историята.

Лили: украшение и емблема на кралете на Франция.
Древните гърци са докладвани много истории за цветя, те дължат тяхното създаване и красотата на намесата на божество, гръцката митология приписва лилия белота на богинята Хера, чието божествено мляко, да се е разпространила в света.

Средните векове във Франция и цветя. Лили е силно свързано с историята на Франция, тя бе върната от кръстоносците и става царски герб до революция Френската революция през 1789.

Нарцис.

Гръцката митология разказва за Нарцис бил красив младеж, който отхвърля любовта на красивата нимфа нимфа в отмъщение, призовава отмъщение, богинята на отмъщението да накаже Нарцис, като себе си любов.
Нарцис, един ден, докато разглеждат и да се превърнат в източник на самата любов, Нарцис се опита да улови образа му да целуне, Нарцис падна във водата и е починал. В този момент богове порасна красиви жълти цветя, които носят името му днес.

Лалетата.

В гръцката митология, Tulip е дъщеря на Бог морската Протей, тя е била ухажвана от Vertumnus, богът на есента и градинарство, но без успех. Vertumnus се превърна в ловец на капан. Tulip в гората. Но Диана, богинята на лова, записани като я превръща в цвете. Tulip носи неговото име, той може да се засаждат през есента и цъфти през пролетта.

Александър Дюма пише през 1850 г., известната си книга "Черно лале" The Black Tulip, разказва една история, която се провежда в Холандия, разказва историята на една страстна някои Корнелиус ван Baeerle за лалета и опитите за създаване на черно лале. Той не беше до наши дни през 1986 г. за черно лале, черно лале първия в историята.

Вайълет.

Вайълет трябва да се свързва с Наполеон Бонапарт. Историята на лилаво произтича от срещата си с Жозефин дьо Beauharnais, който му връчи букет от виолетки, голяма любовна история с тях. Късно, по време на изгнанието си в Елба, на Bonapartist е призната от парола: "Обичате ли лилаво?".

История на цветя днес.

Съвременната история на цветя продължава да се пише във времето модерен ден. Навсякъде по света това е използвано за предлагане цветя като подарък, дал човек на цветя в жени и жени могат да дадат на цветя в един мъж. Днес тя вече не е табу да даде на цветя, подаръци.

История на цветя в модерните дни.

Poppy Цвете за възпоминание Защо избрахте мак като символ на възпоменание на загиналите във войната? "Poppy става международен символ на паметта на загиналите по време на войните. Историята на мак е международен. Отбелязване на ден в памет провежда всяка година на 11 ноември.

Virtual цветя в Интернет: Интернет позволява да доставят виртуален букет от цветя.