Какво е лечението липосукция хирургия, разходи и видове рискове?

Липосукцията е името, дадено на лечение процедура, която премахва джобовете на мастна тъкан от части на тялото. Тъй като тялото разпределението на мазнините, се определя от генетични източник. Започването на диета режим и план за упражнение може да намали нивата на мазнините в тялото, но това се случи, че упоритите зони остават, независимо от здравословното хранене и упражнения.Липосукцията е една от най-популярните козметични процедури, извършени за отстраняване на мазнини.
Липосукцията е много популярен по целия свят, за много хора, това е магически процес, чрез който упорити мастни натрупвания се отстраняват от някои части на тялото си, като на корема, бедрата, гърдите и гърба. Лазерни липосукция е най-новият метод за премахване на мазнини използва лазерна технология.
Методът се състои да се използва лазер за разтваряне на мазнини от тялото, и след това се пристяга на околната кожа. Процедурата се извършва бързо, и не изисква използването на обща анестезия.

Липосукция работи най-добре с хора, които са области на мазнини, които не са в състояние да отстрани с диета и физически упражнения.
Имайте предвид, че липосукцията не може да излекува за лечение на затлъстяване, въпреки че може да помогне много от пациентите, които са загубили огромни количества паунд след затлъстяване хирургия, и е вероятно да имат увиснала количество мазнини и кожа, които могат да бъдат отстранени чрез липосукция.

Научете повече за намеса липосукция хирургия.

Известен също като lipoplasty, Slims липосукция и оформящо тялото, отделни области на тялото, също могат да бъдат лекувани чрез премахване на излишните мазнини депозити, подобряване на тялото си по най-добрия контури и пропорции, и накрая, увеличаване на личните си Аз-образ.

Но дори и при наличието на здравни услуги, който дава разумно ниво на фитнес, някои хора могат да се окажат с тяло, което има несъразмерно големи контурите поради локализирано мастни натрупвания в някои части на тялото. В някои случаи това е може да се дължи на семейни генетичен произход, а не липсата на контрол на теглото или фитнес.

Независимо от това, липосукция операция може да се използва за лечение на упоритите мазнини джобове в няколко части на тялото, включително лицето, гърдите, ръцете, кръста, гърба и т.н. С някои хора, липосукция намеса може да се извърши сам, но в други случаи се комбинира с пластмасови процедури операция, като например: лифтинг на лицето, намаляване на гърдите обем и корема баста.
Повечето от времето липосукция може да се направи еднодневна хирургия, но лекарите предпочитат, че пациентите остава в болницата за ден-два.

В какви случаи липосукция е в сила:

Като цяло хирургия липосукция не може лечение на затлъстяването, а също и не може да бъде заместител на редовните тренировки и добри хранителни навици. Хората, които се оплакват от инат области на мазнини, които практикуват спорт и физически упражнения редовно, са най-добрите кандидати за тази процедура. Хората трябва да знаят също, че липосукцията е хирургична процедура, която вакуум мастни натрупвания от под кожата.

Тази статия обяснява някои процедури и техники, които са на разположение. Да не се използва този член, като заместител на медицинска помощ. Моля, консултирайте се и обърнете се към Вашия лекар или юридически друг доставчик на медицински грижи за всички медицински въпроси, които имате.

Липосукция, как да започнат консултации с лекар?

Още при първото посещение, лекарят ще ви помоля да кажете по подробно какви са очакванията ви, така че бъдете много специфични за това, което би искал да стане хирург трябва да разбира напълно Вашите желания, по този начин, той ще може да се реши дали Вашите цели са реалистични.
Вашият лекар ще прецени цялостното ви тегло, също считат, кожата и мускулния тонус, както и, разбира се, пълно разпределение на мастните натрупвания по тялото си, за да определи кои техники ще бъдат използвани за премахване на мазнини депозити, лекарят ще трябва да вземе решение, ако разрези ще бъдат направени и какви са резултатите, които могат да бъдат постигнати.
Всичко ще бъде предмет на разглеждане, като се започне с вашия тип кожа, дебелина и консистенция, също си пол и възраст, и той ще ви попитам, ако сте пушач и ако са имали предшестващи вредното въздействие на слънцето, всички тези фактори ще се отразят на крайния резултат.

Кое лице е добър кандидат за лечение липосукция?

Липосукция лечение е най-доброто за хората с подобни проблеми, локализирани мастни натрупвания, които не могат да бъдат излекувани чрез диета и упражнения. Липосукцията е също така и за хора, които са в добро здраве и не са с наднормено тегло с мазнини, те трябва да имат активен начин на живот и да има джобове на мазнини по тялото, че те просто не могат да са в състояние да се отървете от редовно хранене и физически упражнения.

Един от най-често на корема липосукция е техника, използвана за преструктуриране на организма чрез трайно премахване, повечето от мастни натрупвания от коремната кухина. Средната тенденция за натрупване на мазнини в коремната област, може да се наследи, и този вид мазнини е често особено устойчиви на диета и упражнения.

Много пациенти се повечето от обезкуражените време, да следват лечение след като е загубил най-нежеланите килограми, без да виждат по-равно корема. Тъй като средният дял на тялото могат да бъдат понякога неуравновесен, или в подобни случаи, коремната област на тялото, може да има и задържани области на мастна тъкан.
Във всички тези случаи, липосукция може през повечето време успешно отрежете излишната мазнина, за да получите по-равно корема и по-тънки, балансирана форма на тялото. Винаги се консултирайте с Вашия лекар, за да получите право съвети, така че внимателно историята на вашето тегло, диета и физически упражнения е важно, за да получите най-добри резултати с липосукция.

Липосукция пациентът трябва да се има предвид, че ако те са просто загрижени за премахване на мазнини, липосукция и техника, само ще се постигне тази цел.
Но ако пациентът искат лека атлетика, изваяни орган, или ако жени искат да изглеждат страхотно в бикини, или дори повече, без бикини, те може да се наложи да се включат повече физически упражнения план и по решения диета режим. В случаите, когато един човек е като се има предвид само корема липосукция, следните съвети ще предостави, с добри идеи в процедурата.
За повече медицинска информация за това как процедурата липосукция може да се приеме, ние препоръчваме, че хората се консултират с лекар, удостоверение пластмасови хирург с опит в корема липосукция.

Ето някои въпроси, можете да потърсите Вашия лекар.

Попитайте за липосукция рисковете и ограниченията.

Липосукцията е най-често се извършва операция извършва дейността, както и по-голямата част от тези операции са успешни, но винаги има рискове и ограничения по отношение на липосукция, както и при всяка друга операция. Така че, в някои случаи, липосукция може да причини търкания изгаряния на кожата и вътрешните органи, а понякога и по-сериозни усложнения може да се случи, включват кръвни съсиреци, инфекция, белодробна емболия, натрупване на течност в белите дробове, и свръхдоза наркотици.
Лекарят може да ви кажа, че комбинацията от определени фактори, може да се увеличи с риск от сериозни усложнения. Така след липосукция хирургия, някои пациенти могат да получат набръчкване, белези, обезцветяване, а дори и отпускане на кожата в третираната зона. Но лекарят може проследяване на операция за отстраняване на тези проблеми.

Винаги имайте предвид, че липосукцията често се възприема като относително малка операция на лечението, но тъй като е хирургическа операция и поради това носи рискове. Всички клиенти трябва да обмисли рисковете, на липосукция внимателно преди да реши да отиде на липосукция.

Колко дълго ще трябва да остане в болница?

Това зависи от размера на мазнините, за да бъдат отстранени от организма, ако това е доста малък, липосукция хирургия като цяло могат да се извършат, или в кабинета на лекаря или в клиника за амбулаторно операция.
Но в случаите, от наличието на големи количества мазнини да бъдат премахнати, или случаи, които са подложени на няколко процедури едновременно, хората може да се наложи да прекара нощта в болница, за да се позволи на медицински персонал, който да следите възстановяване. Имайте предвид, че липосукция може да се извършва под местна упойка с лека упойка или местна анестезия и дълбоко седиране, а понякога и обща анестезия тялото.

Как ще изглежда възстановяването период?

Повечето от липосукция операцията трябва да изчезват в рамките на три седмици, но да се ускори процеса на зарастване, Вашият лекар може да ви съвет да започне дейността светлина, колкото е възможно по-скоро. Така че повечето хора трябва да могат да се върнат на работа в рамките на няколко дни, особено ако работата ви е доста заседнал.
Вашият лекар ще съвети също така, да избягвате тежките дейности за определен период от време, може да бъде няколко седмици, тъй като тялото ви лекува, но обикновено в рамките на 4-6 седмици, един нормален човек може да бъде в състояние да възобнови всички нормални дейности. Трябва да знаете, че това е много важно да се продължат носенето на компресия облекло, които могат да бъдат лесно скрити под кърпата, докато Вашият лекар Ви съвет, който вече не е необходимо.

В края, трябва да се спазват видими резултати от операцията в рамките на две или три седмици, но цялата полза или реакция, която не може да бъде ясно, преди шест месеца до една година. Забележете, че, толкова повече мазнини, които трябва да премахнете, толкова по-дълго ще предприемете, за да постигнат най-добри резултати, тъй като кожата на тялото трябва да се адаптира към по-радикална промяна във форма.

След липосукция интервенция, повечето от пациентите са доволни от новата форма на корема и през повечето време, се чувстват по-самочувствие. Въпреки че операцията липосукция не може да промени качеството на кожата или мускулен тонус и не могат да бъдат заместител на редовните спортни практики и физически упражнения и здравословен режим на хранене, обикновено талията си, винаги ще стане по-тънък, отколкото би било, ако не са имали липосукция.

За да научите повече за липосукция намеса.

Някои пациенти могат да получат минимални синини, но липосукция самата процедура е напълно безплатно болка. В синини ще изчезне след няколко дни и повечето хора ще се възобнови нормалната си работа в рамките на един ден. Също така лека болка може да бъде освободен с над контра лекарства болка.
Скоро след липосукция намеса, третирания участък ще изглежда по-строги, компактен и по-малки. През следващите 7-8 седмици, кожата и района на операцията, ще променям и се регулира на тялото аспект. В ремоделиране на операцията област, е постепенен процес, който ще даде най-добри резултати се наблюдават след два месеца

Как ще липосукция започне операция?

В повечето случаи, преди да липосукция операция, хирургът ще отбележи точно части на тялото зона, в която на мазнини трябва да бъдат премахнати. Ако не ще под обща анестезия, пациента може да се даде успокоително за отдих.

По време на липосукция операция, хирургът прави малък разрез в кожата, и вмъква тънка тръбичка, наречена канюлата в мастното област, това канюла се използва за разбиване на мастните натрупвания на тялото, и да извайвам областта на желаната нова пропорции.
След това на нежеланите мазнини в тази област, се отстраняват от тялото, с мощен вакуум, така и напускане на кожата, мускулите, нервите, кръвоносните съдове и всички непокътнати.

Колко време на операцията се предприемат, и това, което за резултатите от липосукцията намеса последно?

Средно една липосукция намеса отнема от един до два часа на третираната зона. Но ако друго лечение, се извършват едновременно, общото време, прекарано в операционната зала може да бъде много по-дълго.

Обикновено няма да са склонни да си възвърне теглото на липосукция област, тъй като част от мастните клетки се премахват за постоянно от намеса, така че е важно да се каже обаче, че липосукцията не ви гарантира, че няма да получат мазнини депозити или допълнителна тежест, в други части на тялото си.
Но тъй като мастните клетки са отстранени от района на сайт, но не от всички около него райони, увеличаване на теглото може да изглежда понякога неравномерно. В продължение на много други причини, тя е необходима за поддържане на теглото и контура на тялото с упражнения и правилното здравословно хранене.

Така че отстраняването на мазнини е полу-трайни, защото, ако пациентът отново покачване на теглото, мазнините ще се върне във всички области, обработени и необработени с липосукция, въпреки това, което лекарите и лекарите казват, не е оперативно лечение, които може трайно да премахнете всички на мастните клетки.
Винаги имайте предвид, че, най-добрият начин да се получи постоянен мазнини отстраняване, е да гледате и поддържа здравословна диета, упражнения и продължи практиката някои спортни.

Колко вида на липосукция може пациентът има?

Има два основни начина, използвани в липосукция: tumescent и ултразвукови. И двете техники се изпълняват с основните хирургични елементи, така че дори и ултразвук е нает на работа, тя ще бъде последвана от tumescent липосукция.

Tumescent липосукция техника.

Tumescent липосукция е наречен стандартен липосукция, липосукция. и няколко имена се използват за описание на функционирането: lipoplasty, липоскулптура или liposculption и засмукване с помощта на lipoplasty.

В tumescent техника е използването на намокряне решение, което се влива в мазнини област, преди мазнини се отстраняват от тялото чрез липосукция. В намокряне разтвор съдържа физиологичен разтвор и други продукти, за да се сведе до минимум загуба на кръв, и съдържа и локален анестетик.

Ултразвукова липосукция се извършва с попълване на мазнини с tumescent течност, за да схванат на мазнини, но тялото мазнини, не е всмукват още, но само за втечнен с висока честота, ултразвукова енергия, които дават дълга тънка пръчка, който излъчва ултразвукови вълни, жезъла е вкарва през малък разрез, в областта на мазнини и след това, на мазнини се всмукват се.

Коремна липосукция техника.

Ако човек вече имат добри корема, но се оплакват от излишните мазнини под кожата, така че той може да се наложи да извайвам на цялата територия, за да подчертае вътрешната шест пакет. Консултирайте се с пластичен хирург лекар, за да научите повече, но ние можем да ви кажа, че по време на консултацията вашият лекар ще ви разкажат за промените, които желаят да имат, и да си гледам външния вид по-добре.
Хирургът ще ви обясни, че имате няколко възможности да изглеждат по-добре, за липосукция самата процедура, той ще ви обясни, рисковете и ограниченията, както и съдебните разноски.

Допитването липосукция винаги започва с пълна проверка на тялото си, за да се оцени цялостната си тегло, също така кожата и мускулния тонус, както и на общия модел на разпределение на мастните натрупвания по тялото. Хирургът също така ще извърши цялостна медицинска история на начина си на живот, включително и вашата диета програма, спорт и изпълнение упражнение, и историята на тегло.
Трябва да му кажете за някакви лекарства, които в момента приемате. Винаги не забравяйте да попитате лекаря, всички въпроси, които трябва да знаете за липосукция, може също и да видите снимки за последните липосукция намеса, преди и след лечението. Също постни всичко за рисковете и ползите от липосукция лечение.

Какви са разходите за липосукция хирургия.

Липосукция разходи са едно от нещата, които питат за пациента при търсене на липосукция хирургия. Трудно е да се даде точна цена, тъй като цената варира от един лекар на друг. Мястото, в който операцията ще бъде извършена, има своя собствена цена. Крайната цена на липосукция, ще зависи и от коя част на тялото, операцията ще бъде направено. В средната премахване на мазнини депозити от рак на гърдата, трябва да струва повече от премахване на мазнините в областта на ханша.
Липосукция крайната цена се определя и от колко целулит, тялото на човек има. Има много други аспекти, които влияят върху цените липосукция, както и разходите, налагани от медицинския персонал и съоръжения, с което ще се извърши операцията.
Много други такси, включително и експлоатационни разходи стая, анестезия, лабораторни изследвания на кръв и много други дребни разходи.

Цени за липосукция операция никога не са евтини и може да струва хиляди долари, намирането на финансов план, често е необходимо. Понякога, евтини липосукция операция може да се намери в някои специални случаи, но повечето операции липосукция, струва много пари, и не са евтини на всички.
Случаи, в които липосукция намеса са високи, се случи в случай, ако липосукция операцията се извършва от квалифициран и опитен пластичен хирург, и се извършва в добре оборудван медицински център. През повечето време, уважавани лекари ще предлагат на своите пациенти няколко цени и хирургични възможности.
Процедурата липосукция, които ще струват по-скъпо, са тези, които използват най-новите технологии. Tumescent липосукция и липосукция лазер също така по принцип струва повече, и двете са на разположение в модерно оборудвани медицински центрове, така че те по-високи такси.

Липосукция хирургия винаги изисква голямо внимание и планиране, тъй като хирург е за премахване на мазнини и извайвам в професионален план, една или няколко области на тялото на пациента. Пациентите обаче трябва да план за всички разходи, имайте предвид, че може да добавите до огромна сума пари. Особено, ако пациентът реши да премахне мазнини от различни части на тялото му.
Повечето лекари липосукция, обикновено предлагат на своите пациенти финансовите планове. Пациента дори вземат заем за заплащане на липосукция операция, но това, което някога клиент да реши, че трябва да се уверите, за да прочетете внимателно условията на финансиране, а в някои случаи лихвен процент, който той ще трябва да заплати са много високи. Липосукция разходите могат да варират през цялото време, от по-високите към по-ниски цени, един съвет е да не избра за най-евтината цена, хората може да намерите онлайн изключително ниски цени за липосукция хирургия.

Пациентите трябва да направи своя изследвания внимателно, тъй като той има само един орган, както и намирането на квалифициран лекар с разумни цени липосукция хирургия е важен фактор за успешното функциониране операция, извършена от липосукция.

етикетите

лечение липосукция хирургия, хирургия намеса липосукция, упорити мастни натрупвания, метод за премахване на мазнини, премахване на излишни мастни натрупвания, премахва джобове на мазнини, лечение на упоритите мазнини джобове, лазерно за разтваряне на мазнини, локализирани мастни натрупвания, хирургия липосукция лечение на затлъстяването , пластмасови процедури операция, процедура вакуум мастни натрупвания, като се започне диета, режим, здравословно хранене и упражнения, липосукция козметични процедури, консултации липосукция с лекар, лечението липосукция, пациентът липосукция, коремна липосукция, заверени пластмасови лекар хирург,