Milyen a zsírleszívás műtéti kezelés, a költségek és kockázatok a fajta?

Zsírleszívás nevet adni a kezelési eljárás, amely eltávolítja a zsebébe zsírt testtájakat. Mivel a testzsír eloszlása ​​határozza meg a genetikai forrás. Indítása a diéta és mozgás rendszer csökkentheti a testzsír szintjét, de ezt a célt szolgálja, hogy a makacs területeket is, annak ellenére, egészséges élelmiszer és a testmozgás.Zsírleszívás az egyik legnépszerűbb kozmetikai végzett eljárások, zsír eltávolítása.
Zsírleszívás egy nagyon népszerű szerte a világon sok ember számára, ez a mágikus folyamat, amelynek makacs zsírlerakódás távolítanak el bizonyos területeken a testük, mint például a has, comb, mellkas és a hát. Lézeres zsírleszívás a legújabb módszer a zsír eltávolítására hasznosító lézeres technológiát.
A módszer áll a lézeres, hogy feloldja a zsírt a test, majd húzza meg a környező bőrt. Az eljárás gyorsan elvégezhetők, és nem igényel a használata az általános érzéstelenítés.

Zsírleszívás működik a legjobban, akik területek kövér, amelyek nem képesek eltávolítani a diéta és a testmozgás önmagában.
Légy tudatában annak, hogy a zsírleszívás nem gyógyítja meg elhízás kezelésére, mégis ez sokat segít a betegek, akik elvesztették nagy mennyiségű font követő elhízás műtét, és valószínűleg megereszkedett zsír mennyisége és a bőrt, amely nem távolítható el zsírleszívás.

Tudjon meg többet a zsírleszívás sebészi beavatkozás.

Néven is ismert lipoplasty, zsírleszívás Slims és átalakítja a testet, egyes területeken a test is fel lehet kezelni, azáltal, hogy megszünteti a túlzott zsírlerakódás, javítja a szervezet, hogy a legjobb kontúrok és aránya, és végül, fokozza a személyes énkép.

De még a jelenléte az egészségügyi szolgáltatások, hogy ad egy ésszerű szintű fitness, sokan találják magukat a szervezetben, amelyek aránytalan kontúrok miatt helyi zsírlerakódás egyes részein a szervezetben. Bizonyos esetekben ez lehet az oka, hogy a családi genetikai eredetű, és nem hiányzik a súlykontroll vagy fitness.

Mindazonáltal, zsírleszívás műtét segítségével lehet kezelni makacs zsír zsebek több testrészét, beleértve az arc, mellkas, a karok, derék, hát, stb Az egyes emberek, zsírleszívás beavatkozás végezhető egyedül, de más esetekben is együtt plasztikai sebészeti eljárások, mint például: arcplasztika, emlő térfogat csökkentése, és a hasplasztika.
A legtöbb időt zsírleszívás eljárás lehet tenni, mint egynapos sebészet, de sebészek inkább, hogy a betegek marad a kórházban egy nap múlva.

Milyen esetekben zsírleszívás üzemképesek:

Általában zsírleszívás műtét nem elhízás kezelésére, és szintén nem helyettesítheti a rendszeres testmozgás és a helyes étkezési szokásokat. Emberek, akik panaszkodnak a makacs területeken a zsír és akik gyakorolják a sport és a rendszeres testmozgást a legjobb jelölt erre az eljárásra. Az emberek is tudják, hogy zsírleszívás a sebészeti eljárás, porszívók zsírlerakódás a bőr alá.

Ez a cikk bemutatja néhány eljárás és technikák állnak rendelkezésre. Ne használja ezt a cikket helyettesíthetik az orvosi ellátás. Kérjük, és kérdezze meg a jogi orvos vagy más egészségügyi ellátást nyújtó tekintetében bármilyen egészségügyi kérdése merülne fel.

Zsírleszívás, hogyan kell kezdeni a konzultációt az orvos?

Az első látogatás, az orvos fogja kérni, hogy mondja ki részletesen, milyen is az elvárásokat, így nagyon pontosan, milyen szeretnél lenni, akkor a sebésznek kell teljes mértékben megérti a kívánságát, ily módon, akkor el tudja dönteni, hogy a célok reálisak.
Orvosa meg fogja vizsgálni a teljes súlya, azt is figyelembe, a bőr és az izom hangot, és természetesen a teljes elosztása a zsírlerakódások a tested, hogy melyik technikákat alkalmazott, hogy távolítsa el zsírlerakódás, az orvos fog dönteni, ha bemetszéseket kell tenni, és mik az eredmények, amit el lehetne érni.
Mindent vizsgálhatják, kezdve a bőr típusát, vastagságát és textúra van, a nem és az életkor, és ő fogja kérni, ha egy dohányos, és ha már előzetesen fennálló leégés, mindezen tényezők hatása a végeredményt.

Mely személy a megfelelő jelölt, hogy a zsírleszívás kezelést?

Zsírleszívás kezelés a legjobb személyek zavaró, helyi zsírlerakódás, hogy nem gyógyítható a diéta és a testmozgás. Zsírleszívás is, akik jó egészségnek örvend, és nem túlsúlyos, kövér, meg kell egy aktív életmódot és zseb a zsír az egész testet, hogy egyszerűen nem volt képes megszabadulni a rendszeres táplálkozás és a testmozgás.

Az egyik leggyakoribb hasi zsírleszívás egy alkalmazott technika átalakítja a szervezet által véglegesen eltávolítja, a legtöbb a zsírlerakódás a hason. Az átlagos tendencia, hogy felhalmozódnak zsír a has területén, lehet öröklött, és ez a fajta zsír gyakran különösen ellenálló a diéta és a testmozgás.

Sok beteg lett a legtöbb időt kedvét, hogy kövesse a kezelést miután elvesztette a nem kívánt fontot nélkül látta a laposabb has. Mivel az átlagos arány a test lehet olykor kiegyensúlyozatlan, vagy hasonló esetekben, a has területe a szervezet, akkor is tartott területeken zsírszövet.
Azon esetek mindegyikében, zsírleszívás is az idő nagy részében sikeres berendezés felesleges zsírt, hogy egy laposabb has és karcsú, kiegyensúlyozott formájú test. Mindig beszélje meg orvosával, hogy a megfelelő tanácsot, így a gondos történetét a testsúly, diéta és a testmozgás fontos lesz, hogy a legjobb eredményt a zsírleszívás.

Zsírleszívás betegnek kell szem előtt tartani, hogy ha csak az érintett eltávolításával kapcsolatos zsírt, a zsírleszívás eljárás és a technika, önmagában e cél megvalósítása érdekében.
De ha a beteg kívánja az atlétikus, szoborszerű test, vagy ha egy nő akar, hogy nézel ki a bikiniben, vagy még nagyobb nélkül a bikini, akkor be kell építeni a több testmozgást, és több diéta rendszer megoldások. Abban az esetben, ha egy személy tekintetében csak hasi zsírleszívás, a következő tanácsokat nyújt, a jó ötletek az eljárást.
További orvosi információt arról, hogy a zsírleszívás eljárást lehet folytatni, javasoljuk, hogy az emberek konzultáljon hitelesített plasztikai sebész orvos a korábbi tapasztalatok hasi zsírleszívás.

Íme néhány kérdés, amit lehetett forduljon orvosához.

Kérdezzen zsírleszívás kockázatok és korlátozások.

Zsírleszívás a leggyakrabban végzett sebészeti eljárás történt, és a legtöbb ezek a műveletek sikeres, de mindig vannak kockázatok és korlátozások a zsírleszívás eljárás, mint bármely más műtét. Szóval, bizonyos esetekben, zsírleszívás súrlódásokat okoz égési sérüléseket a bőrön vagy a belső szervekben, és néha több súlyos szövődmények is megtörténhet, magában a vérrögképződés, fertőzés, tüdőembólia, folyadék halmozódik fel a tüdőben, és a kábítószer-túladagolás.
Az orvos megmondja, hogy a kombináció egyes tényezők, lehet növelni a kockázata a súlyos szövődmények. Tehát zsírleszívás után a műtét, néhány beteg esetében a dimpling, hegesedés, elszíneződés, és még megereszkedett bőrt a kezelt területen. De az orvos nyomon követése a műtét megoldja a problémákat.

Mindig tartsd észben, hogy a zsírleszívás gyakran tekintik egy viszonylag kisebb műtét kezelést, hanem azért, mert ez egy sebészeti beavatkozás, és ezért hordoz kockázatokat. Minden ügyfél figyelembe kell vennie a kockázatokat a zsírleszívás előtt gondosan úgy döntött, hogy megy egy zsírleszívás.

Meddig kell maradni a kórházban?

Ez függ a zsír mennyisége el kell távolítani a szervezetből, ha ez viszonylag kicsi, a zsírleszívás műtét általában elvégezhető, vagy az orvosi rendelőben vagy egy ambuláns műtét klinika.
De abban az esetben, hogy nagy mennyiségű zsírt el kell távolítani, vagy amikor a több részt eljárások egyszerre, embernek szüksége lehet tölteni egy éjszakát kell a kórházban, annak érdekében, hogy az orvosi stáb, hogy figyelemmel kíséri a hasznosítás. Ne feledje, hogy a zsírleszívás eljárást lehet helyi érzéstelenítésben végezzük könnyű nyugtató, vagy helyi érzéstelenítésben és mély szedáció, és néha a test általános érzéstelenítés.

Hogyan lesz a nyugalmi időszak néz ki?

A legtöbb zsírleszívás művelet alábbhagy három héten belül, hanem felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, orvosa tanácsát, hogy elkezd fényt tevékenységet a lehető leghamarabb. Tehát a legtöbb ember számára lehetővé kell tenni a munkába való visszatérést követő néhány napon belül, főleg ha az a feladat meglehetősen ülő.
Orvosa tanácsot is, hogy ne megerőltető tevékenységek egy ideig, lehet néhány hétig, mint a test meggyógyítja, de általában négy-hat hétig, egy normális ember is képes újra minden szokásos tevékenységét. Tudnia kell, hogy ez nagyon fontos, hogy továbbra is rajta a tömörítést ruhadarab, amely könnyen alá rejtett el a ruhát, amíg a sebész tanácsát, hogy ez már nem szükséges.

A végén meg kell jegyeznem látható eredmények a műtét követő két-három hét, de az egész ellátás vagy hatása nem lehet egyértelmű, mielőtt hat hónap egy év. Figyeljük meg, hogy a több zsírt, hogy el kell távolítani, annál tovább fog elérni a legjobb eredményt, mert a szervezet bőr, hogy alkalmazkodni radikálisabb változást alakja.

Zsírleszívás után beavatkozás, a legtöbb beteg elégedett az új formája a has és a legtöbb időt, úgy érzi, több önbizalom. Bár a zsírleszívás műtét nem változtatja meg a bőr minőségét, vagy az izomtónus, és nem helyettesítheti a rendszeres sport gyakorlat és a testmozgás és az egészséges táplálkozás rendszert, általában a derékvonal mindig lesz vékonyabb, mint akkor, ha nem volt a zsírleszívás.

Ha többet szeretne megtudni a zsírleszívás beavatkozást.

Néhány beteg tapasztalhat minimális véraláfutás, de a zsírleszívás eljárás maga teljesen fájdalommentes. A zúzódás majd eltűnik néhány napra, és a legtöbb ember folytatódik a szokásos tevékenysége egy napon belül. Is enyhe fájdalmat enyhíteni lehet azzal over the counter fájdalomcsillapító gyógyszert.
Kisvártatva a zsírleszívás beavatkozást, a kezelt területet fog kinézni feszesebb, kompakt és kisebb. A következő 7-8 hét, a bőr és a környező terület a műtét, majd alakítsa át, és állítsuk be a szervezet szempontjából. Az átalakítás a műtét terület, egy fokozatos folyamat, hogy megadja a legjobb eredmények láthatók két hónap után

Hogyan lesz a zsírleszívás műtét kezdete?

A legtöbb esetben még azelőtt, zsírleszívás műtét, a sebész lesz az pontosan testtájakat terület, ahol a zsír el kell távolítani. Ha nem megy altatásban, beteg adható nyugtató pihenést.

Során zsírleszívás műtét, a sebész egy apró metszést a bőrön, és beszúr egy vékony csövet úgynevezett kanült a zsíros terület, ez a kanült használnak felbomlásával zsírlerakódás a test, és farag a terület egy új kívánt arányokat.
Ezt követően a nem kívánt zsír a térségben, el kell távolítani a szervezetből, egy erős vákuum, és így így a bőr, izmok, idegek, és az erek ép.

Meddig működését tennie, és mi az eredménye a zsírleszívás beavatkozás?

Átlagosan egy zsírleszívás beavatkozás vesz igénybe, egy-két óra után a kezelt területet. De ha más kezeléssel egyidejűleg kell elvégezni, a teljes időt töltött a művelet helyiségben lehet sokkal hosszabb.

Általában nem hajlamos, hogy visszanyerje súlyát a zsírleszívás területén, mert egy részét a zsírsejtek folyamatosan távolítják el a beavatkozást, ezért fontos, hogy azt azonban, hogy a zsírleszívás nem garantálja neked, hogy nem fog szerezni kövér betétek vagy extra súlyt, más testrészén.
De mivel a zsírsejtek már eltávolították a területen az oldalon, de nem az összes surround területen, a súlygyarapodás is néha meg egyenetlen. Sok egyéb okokból szükség van rá, hogy fenntartsák a tömeg és a kontúr test és a testmozgás és a megfelelő egészséges étrend.

Tehát, a zsír eltávolítása a félig állandó, mert ha a beteg hízni újra, a zsír lesz hát minden területen, a kezelt és nem kezelt a zsírleszívás, annak ellenére, amit a sebész és az orvos azt mondja, nincs olyan kezelés, amely műtét Tartósan távolítsa el a zsírsejtek.
Mindig tartsd észben, hogy a legjobb módja, hogy az állandó zsír eltávolítása, hogy nézni és tartani az egészséges táplálkozás, a testmozgás és a gyakorlatban továbbra is sportolni.

Hány fajta zsírleszívás lehet a beteg már?

Két alapvető módon használják zsírleszívás: tumescent és ultrahangos. Mindkét eljárással végzik az alapvető sebészeti elemekkel, így még ha ultrahang alkalmazásban áll, hogy követi tumescent zsírleszívás.

Tumescent zsírleszívás technika.

Tumescent zsírleszívás is nevezett standard zsírleszívás, zsírleszívás. még több név is foglalkoztatott, hogy leírja a művelet: lipoplasty, Liposzkulptúra ​​vagy liposculption, valamint a szívó-támogatott lipoplasty.

A tumescent technika: az a nedvesítő oldat, amely juttathatók be a kövér területen, mielőtt a zsír eltávolítása a szervezetből keresztül zsírleszívás. A nedvesítő oldat sóoldattal és más termékek, hogy minimálisra csökkenjen bármely vérveszteség, és tartalmazza továbbá a helyi érzéstelenítő.

Ultrahangos zsírleszívás történik a töltés a zsírt tumescent folyadékot, hogy a kövér merev, de a test zsír nem leszívott még, de csak cseppfolyós magas frekvenciájú ultrahang energiát, hogy adjon egy hosszú, vékony rúd, hogy a kibocsátott ultrahang hullámok, a rúd ki egy kis metszést, a zsír területet, majd a zsírt leszívják.

Hasi zsírleszívás technika.

Ha egy személy már jó abs, de panaszkodnak a felesleges zsírt a bőr alatt, így lehet, hogy farag az egész területet, hogy ki a belső hat-csomag. Konzultál a plasztikai sebész orvos többet, de azt lehet mondani, hogy közben konzultáció, a sebész megmondja a változásokat szeretnél, és hogy a megjelenését jobban néz ki.
A sebész elmagyarázza, hogy van több lehetőség áll rendelkezésre, hogy jobban néz ki, a zsírleszívás eljárás lefolytatása, el fogja magyarázni, a kockázatokat és korlátozásokat, valamint a költségeket.

A zsírleszívás konzultációs mindig azzal kezdődik, teljes körű vizsgálata a szervezet, annak érdekében, hogy értékelje a teljes súlya van, a bőr és az izomtónus, valamint az általános minta megoszlása ​​zsírlerakódások testszerte. A sebész is fellépnek majd a teljes orvosi története az utat az élet, beleértve a diétás program, a sport és a fizikai teljesítményt, és a súly történelem.
Meg kell mondani neki, hogy olyan gyógyszert szed jelenleg. Mindig ügyeljünk arra, kérdezze meg orvosát, az összes kérdés, amit tudni kell a zsírleszívás eljárás, akkor is, és látni fotók elmúlt zsírleszívás beavatkozás, kezelés előtt és után. Szintén sovány mindent a kockázatokról, és előnyeit a kezelés zsírleszívás.

Milyen költségekkel jár egy zsírleszívás műtét.

Zsírleszívás költsége az egyik dolog, hogy a betegek kérdezni a keresett zsírleszívás műtét. Nehéz, hogy pontos árat, mert a költségek változnak egyik sebész egy másik. Az a hely, ahol a műtétet végeznek, hogy a saját költségeit. A végleges ár a zsírleszívás, attól is függ, mely része a test a műtét fog történni. Átlagosan eltávolítása zsírlerakódás a mell, meg többe kerül, mint eltávolítja a zsírt a csípőt.
Zsírleszívás végső költsége is függ, hogy mennyi cellulit, a szervezet a személy. Van sok egyéb szempontok, amelyek hatással vannak zsírleszívás árak, mint az ára által felszámított az egészségügyi személyzet és a létesítmény, amely a műtét elvégezhető.
Sok más díj, beleértve a működési szoba, altatás, a laboratóriumi vérvizsgálat, és sok más egyéb költségek.

Az árak a zsírleszívás műtéti soha nem olcsó és ez több ezer dollárba, találni finanszírozási tervet gyakran van szükség. Néha, olcsó zsírleszívás műtét található, néhány különleges alkalomra, de a legtöbb zsírleszívás műtét, a költségek egy csomó pénzt, és nem olcsó egyáltalán.
Az esetekben, amikor zsírleszívás beavatkozás magas, történne abban az esetben, ha a zsírleszívás műtétet egy illetékes és tapasztalt plasztikai sebész, és végre egy jól felszerelt orvosi központ. A legtöbb idő, jó hírű sebész kínál a beteg különböző árak és a műtéti lehetőségeket.
A zsírleszívás eljárást többe fog kerülni, azok, akik a legújabb technológiát. Tumescent zsírleszívás és a lézeres zsírleszívás is általában többe kerül, és mindkettő kapható modern, jól felszerelt gyógyászati ​​központok, így magasabb díjtételt.

Zsírleszívás műtét mindig gondos figyelmet és a tervezés, mert a sebész azt, hogy távolítsa el a zsírt és farag szakmailag, egy vagy több terület a beteg szerv. Beteg kell azonban tervet valamennyi költséget, vegye figyelembe, hogy adhat fel, hogy hatalmas mennyiségű pénzt. Különösen, ha a beteg úgy dönt, hogy távolítsa el a zsírt több részén a testét.
A legtöbb zsírleszívás sebészek, általában kínálnak a betegek finanszírozási tervek. Beteg is veszi fel kölcsönt fizetni a zsírleszívás műtét, de mi már az ügyfél dönt, meg kell, hogy olvassa el a finanszírozási feltételeket figyelmesen, bizonyos esetekben a kamatláb, hogy ő fogja fizetni a nagyon magas. Zsírleszívás költségek eltérőek lehetnek minden alkalommal, a magasabb az alacsonyabb árakat, szakvéleményt nem választotta a legolcsóbb ár, az emberek az interneten talált rendkívül alacsony áron zsírleszívás műtét.

Egy beteg, hogy a kutatást alaposan, mert ő csak egy test, és megtalálják a képzett sebész kellő zsírleszívás műtét ára fontos tényező a sikeres műtét műveletet végzett zsírleszívás.

címkék

zsírleszívás műtéti kezelés, zsírleszívás sebészi beavatkozás, a makacs zsírlerakódás, módszer A zsír eltávolítása, eltávolítja a felesleges zsírt betétek, eltávolítja a zseb a zsír, kezelésére makacs zsír zsebek, lézer, hogy feloldja a zsírt, helyi zsírlerakódás, zsírleszívás műtét elhízás kezelésére , plasztikai sebészeti eljárásokat, eljárás porszívók zsírlerakódás, kezdve a diéta rendszert, az egészséges táplálkozás és a testmozgás, zsírleszívás kozmetikai eljárások, zsírleszívás konzultációt az orvos, zsírleszívás kezelés, zsírleszívás beteg, hasi zsírleszívás, hitelesített plasztikai sebész orvos,