Как да изберем енергийно ефективни уреди кухня, за да спести много пари за сметки за енергия за електричество.

Следващия път, когато замени вашите домакински уреди кухня, уверете се, че ви помисли си рейтинг на енергия. Нови и подобрени уреди използват по-малко електроенергия, отколкото по-старите модели. Опитайте се да се пести енергия чрез използването на съществуващите си уреди по-разумно и чрез инвестиране в модерни енергийно-ефективни уреди.


Пестене на енергия означава повече пари в джоба ви, но също така е една разумна инициатива, която ние можем да следвате, за да спести много пари на нашата сметка за електроенергия. Вижте няколко съвета на енергийно ефективни уреди, за да се намалят енергийните разходи, докато се наслаждавате на кухненски уреди.

Как да започнем избора на най-добрите кухненски уреди с ниско потребление на енергия?

Първото нещо, което да помислите, когато решат да купуват или да замени стария си енергийна ефективност кухненски уред е да се направи оценка на три икономически фактор: първоначалната покупна цена, колко време ще трябва да се ремонтира, както и разходите за поддръжка и енергия.
Тези оценки са много важни, за да започнете добре, ремоделиране на Вашата кухня, оборудване, които използват по-малко електричество, да ви позволи да спестите пари от сметките за електроенергия.

Как да изберете кухненски уред, който консумира по-малко енергия?

Start изберете енергийно ефективни хладилници, защото като цяло те консумират най-много електрическа енергия.
Въпреки това, можете да проверите за спестяване на енергия етикет върху уреда, обикновено те трябва да използват 20% по-малко енергия в сравнение с други уред, без спестяване на енергия етикет или лого; също така да забележите, че ръчното размразяване хладилници са в някои случаи по-енергийно ефективни, отколкото автоматично размразяване хладилници.
С този избор ще спестите пари от сметката си за електричество.

За да спестят пари, трябва да си купя или замени стария уред ми кухня?

Замяната на старите си кухненски уреди, или закупуване на нови, е идеалното решение за хора, за да пести енергия и да получите по-ниско електрически сметки.
Най-ефективните уреди за кухня са моделите с по-малко аксесоари, много от тях използват прекомерни количества електроенергия, например, автоматично размразяване топлина опция използвате, за да се ускори до размразяване на лед и това дава по-ниска цялостната ефективност.
Най-ефективните уреди, ще бъде по-ниско потребление на енергия кухненски уреди, с етикет или лого на пестене на енергия.

Следващия път, когато купувате или замените домакински уреди кухня, помислете за избора на подходящия модел, бихте могли да се плащат цената с по-високи сметки за енергия на електроенергия. Нискоенергийна кухненски уреди са правилното решение за утре зелена планета.

Ефективното използване на кухненски уреди означава също обмисля правилно уреда за всяка задача, отколкото просто закупуване на ниско потребление на енергия уреди директно от каталог, а също така означава използвате правилния уреда за работа всеки път.

Помислете за момент ежедневните домакински задача кухнята на подготовката на вечеря, като агне с гъби или пуйка с картофи, или дори риба със заек на фурна, което изисква голямо количество електроенергия за отопление на печката, особено ако сте готвене за цялото семейство, можете да се опитате да поставите една страна, на няколко крачки от горелката, за да забележите, че не всички от топлината се насочва в хранене. Следващата решение в този случай е да се опитаме да спестите малко енергия, чрез закупуване на ниско потребление на енергия кухненски уред.

Кои потенциално по-малко консумация на енергия, отколкото стар горелка печка върха, разбира се, че все още изискват пълния размер на енергията, използвана от другите модели, независимо от това, че може да бъде по някакъв начин повече, отколкото е необходимо, и в зависимост от размера на всеки модел.
Най-добрият избор е да се използва ниско потребление на енергия кухненски уред, който е специално разработен, за да се консумира или да използват по-малко електричество, и така се пести енергия и получаване на повече пари в джоба си.

Използване на енергийно ефективни уреди кухня е най-доброто решение за решаване на проблеми в нашите ден за ден начало нужди кухня за готвене, така че реализирането на значителна част от икономиката в нашия личен мощност използване.

По този начин можем да оценим усилията, положени от някои правителства, които са се развили на интелигентни инициативи м за насърчаване на средния потребител, за да използват по-малко електроенергия и да я използват по интелигентен начин, както когато търсенето е ниско.

Въпреки това за общия потребител, то често е предизвикателство да се преустрои на време за готвене на по-евтина време на деня и дори по-трудно да намерите съвети, за да минимизира ефектите от време на ползване на електрическа енергия на високи цени.
За да се спестят пари за сметки за ток, вие трябва да разберете нови термини, като например смарт метър, времето на по-добро използване и от същия вид на време за подмяна на старото оборудване на кухнята, които не съвпадат с ниско потребление на енергия кухненски уреди етикет.

Как да изберем енергийно-ефективни домакински уреди.

Когато отидем на пазар за някои нови кухненски уреди, и вие сте на малък бюджет. Може да си мислите, че Best Buy е тези с най-ниската продажна цена, нали?
Не е задължително, защото, ако изберете най-ниска цена кухненско оборудване, може да се харчат повече пари, отколкото ако изберете по-скъп.
Причината е, че цената на избора на кухненски уред има три стъпки, покупната цена, разходите за поддръжка и репарации, както и стойността на сметката за електричество.

За да се изчисли точно колко ще похарчи над няколко години, трябва да се изчисли всички тези разходи. Ще откриете, че кухненски уреда с най-ниската покупна цена, не е задължително, че разходите най-малкото да поддържа.

Поради тази причина, както и много други причини, някои кухненски уреди също могат да разполагат специална ниско потребление на енергия лого, които показват, че оборудването е значително по-висока енергийна ефективност и пестене на енергия, в сравнение с другите модели.

Ниско потребление на енергия кухненски уред, е по-малко разходи за електроенергия да се работи, и по-ниски сметките си за електричество. Също така се използва по-малко електричество е добро за околната среда, намаляване на замърсяването на въздуха и да спомогнат за опазване на природните ресурси.

Около 20 от общо на сметката си за енергия електроенергия всяка година, идва от използването на някои от кухненски уреди у дома, като фурна, хладилници и миялни машини.

Дали търсите за някои лесни и евтини начини да се пести енергия, за подобряване на енергийната ефективност на дома си, за да използват по-малко електроенергия, така че могат да получават пари, помогнете на околната среда и подобряване на вашия семеен комфорт.

Когато търсите за покупка или замяна на кухненски уреди у дома, се уверете, че тя е с ниско потребление на енергия етикет, защото енергиен етикет за употреба на енергийно ефективни уреди, които ще предоставят на дома си с годишен ниска консумация на електроенергия.
За да спестите пари от сметките за електроенергия и намаляване на разходите на всеки един уред, може да замени част от кухненски уреди вкъщи, малко план за изчисление ще ви помогне, че може да се определи коя е най-енергийно-ефективни за вас.
Когато се колебаете, можете просто погледнете за съветник, от специализирана фирма, които помагат на потребителите да избират енергийно ефективни уреди за кухнята, които пестят пари и да сведе до минимум замърсяването на въздуха.
Бъдете наясно, че пестенето на енергия означава повече пари в джоба си.

Можете да разберете повече за енергийната ефективност на всички кухненски уред, че си мислите за покупка или замяна, чрез търсене в интернет, или чрез консултация един енергийни съветници за употреба.

Да предположим, че търсенето на пазара, за подмяна на цялата си кухненски уреди у дома, ще намерите различни модели на фурна, хладилник, помия и др.
Но дори и със същия капацитет, оборудване може да се различават драстично в размер на електроенергия те консумират. За един пример, годишната консумация на електроенергия варира в много различни модели от нисък разход на гориво до ниво от повече от двойно понякога.
Въз основа на международни средно потребление на електричество кухненски уреди цени, годишните разходи за работа с кухненско оборудване може да варира много в зависимост от това кой модел купувате.

Но дори и малка сума пари, изплатени в сметката за електричество, може да направи голяма разлика в годишните оперативни разходи и може да не звучи много, но винаги имайте предвид, че ще се насладите на всички тези пари, спестявания, за живота на оборудване, докато можете да платите никакви допълнителни пари в покупната цена само веднъж. Като заключение, че е възможно да се спестят пари от закупуване на кухненски уреди, по-скъпи, но по-енергийно ефективен модел, за да спестите пари от сметките за електроенергия.

Етикети.

Кухненски уреди, ниска енергия, енергийна ефективност кухненски уреди, енергийно ефективни уреди, миялна машина използва по-малко електричество, хладилник използват по-малко електроенергия, замени дом кухненски уреди, подмяна на домакински уреди, подмяна на кухненски уреди, сменете уреди, миялна машина и хладилник, сменете уреди, миялна машина, замени уреди хладилник, ниска консумация на енергия кухненски уреди, миялна машина или хладилник, Нискоенергийна кухненски уреди, миялна машина, с ниска енергия кухненски уреди, хладилник, купуват или заменят дома кухненски уреди, помислете рейтинг на енергия, ниско потребление на енергия лого, етикет, енергийна ефективност логото на етикета, освен електричество на пари сметки, кухненски уреди енергия рейтинг, с ниска консумация на енергия рейтинг, кухненски уреди енергия рейтинг, рейтинги за емблемите на енергия, спестяване на пари за енергия рейтинг,