За лечение на затлъстяване без хирургическа намеса е възможно чрез превенция.


Препоръчително е да се консултирате с лекар за начините на профилактика и лечение на затлъстяване, посетете специализиран медицински център, също помага за лечение на затлъстяване, без операция ...

Затлъстяването причинява много здравословни проблеми, то причинява високо кръвно налягане, рак, диабет, сърдечни проблеми и ставни болки. Да не говорим за неблагоприятните ефекти от затлъстяването на психологически, нещастие и депресия, поради хранително пристрастяване.

Консултирайте се с лекар за това как да се предотврати и лечение на затлъстяване.
Говорете с експерт, който да знае как да се предотврати и лечение на затлъстяването.
Консултирайте се със специалист, за да знаете как да се предотврати и лечение на затлъстяване.
Посетете клиника относно начините за предотвратяване и лечение на затлъстяване.
Прочетете книга за това как да се предотврати и лечение на затлъстяване.
Прочетете списание за това как да се предотврати и лечение на затлъстяване.
Сайт за това как да се предотврати и лечение на затлъстяване.
в чужбина, за да научите как да предотвратите и лечение на затлъстяването.
уеб форум за това как да се предотврати и лечение на затлъстяването.
статия в пресата за това как да се предотврати и лечение на затлъстяване.
контакт с някого за това как да се предотврати и лечение на затлъстяването.
пука необходимо да се знае как да се предотврати и лечение на затлъстяването.
Консултация по телефона за това как да се предотврати и лечение на затлъстяване.


За лечение на затлъстяване, без операция, помага за лечение на милиони хора по света. 

За лечение на затлъстяване, без хирургия във Франция.
лечение на затлъстяване, без операция в Испания.
лечение на затлъстяване, без операция в Съединените щати.
лечение на затлъстяване, без хирургия в Китай.
Лечение на затлъстяването без операция в Италия.
лечение на затлъстяване, без хирургическа намеса във Великобритания.
лечение на затлъстяване, без операция в Турция.
лечение на затлъстяване, без операция в Германия.
лечение на затлъстяване, без операция Португалия.
за лечение на затлъстяване, без хирургическа намеса в Малайзия.
лечение на затлъстяване, без хирургическа намеса в Мексико.
лечение на затлъстяване, без операция в Гърция.
лечение на затлъстяване, без операция в Австрия.
Лечение затлъстяването без хирургическа намеса в Русия.
лечение на затлъстяване, без операция в Канада.
лечение на затлъстяване, без хирургична намеса в Хонг Конг.
лечение на затлъстяване, без хирургическа намеса в Полша.
лечение на затлъстяването без операция в Тайланд.
лечение на затлъстяване, без операция в Макао. 

Как да разберете дали някой е с наднормено тегло?

Затлъстяването се измерва с индекс на телесна маса или ИТМ, изчислена като се раздели телесното тегло в килограми на височината в метри на квадрат. А ИТМ между 25 и 29,9 означава, че индивидът е свръх тегло, ИТМ от 30 или повече, показва състоянието на затлъстяването. Загубата на тегло и загуба на тегло става необходимост. Всеки човек може да се измери своя индекс на BMI, за да види дали тя е с наднормено тегло.

Какви са произхода на затлъстяването? Затлъстяването може да бъдат генетични и физиологични причини. Но сега, затлъстяването е по-свързани с нашия начин на живот и консумацията на храна, а понякога и за замърсяването на околната среда. Нашето съвременно общество на потребителите, кара хората да ядат всички видове храни, са вредни за здравето, по-модерни поколения не знаят как да се хранят здравословно и балансирано.
Ние ядем повече и повече от алчност. Друг фактор, който причинява затлъстяване, е липсата на физическа активност и липсата на спорт и човешкото тяло продължава да расте и наддаване на тегло. Трябва да се борим срещу затлъстяването, да се бори срещу натрупването на мазнини в организма, има различни решения.

Разбирането на генетичните причини за затлъстяването, по-добре да го предотврати.

Като основна причина допринася за затлъстяване е семейството фактор, генетични и хранителни навици. Родителско поведение дава важно влияние върху проверката на здравословното състояние и едно дете от теглото си. И хранителните навици на родителите и начин на живот, имат важна отговорност, което причинява затлъстяване в детска възраст, особено в нашето модерно консуматорско общество. За затлъстели деца и юноши често се превърне в страдащи от затлъстяване възрастни, то е ясно, че е влиянието на семейството, който предава затлъстяване на новите поколения.

Разбирането на причините за затлъстяването съвременната генетика

Нашите гени контролират редица функции, свързани с метаболизма на тялото, наред с други мазнини съхранение, както и факта, че затлъстяването се е увеличил толкова много през последните десетилетия, показва, че генетиката играе ключова роля в разпространението на затлъстяване. Нашите гени влияят върху нашия метаболизъм и теглото си, и децата са склонни да развият проблеми с теглото, подобни на биологичните им характеристики, това предполага, че е наследствено предразположение към затлъстяване на хората.

Какво е най-добрият начин за борбата със затлъстяването?

Борбата срещу затлъстяването започва с промяна на лошите хранителни навици на потребителите, за да се намерят по-добра хигиена на храните, и да водят здравословен начин на живот, упражнения, намаляване на консумацията на алкохол и тютюн и др.

Но дори и с всички тези мерки, хората, които страдат от затлъстяване, имат твърде много паунда, понякога е твърде късно, за да отслабнете бързо. Затлъстелите хора трябва да се помогне медицински или те никога не могат да отслабнете трайно. Има различни средства за лечение на затлъстяването, някои решения да се лекува със затлъстяването са екстремни случаи, липосукция и стомашна ивици рядко се предписва от лекарите, защото те не са безопасни.

Какво е най-доброто лечение срещу затлъстяването?

По-старите лекарства, използвани за борба със затлъстяването са производни на амфетамините, а след това други билкови лекарства са били използвани за предотвратяване на затлъстяването. Въпреки това, тези продукти са доказано неефективен при лечение на затлъстяване.
Днес има добри лечения срещу затлъстяването, чиято ефективност е научно доказано. Те борба със затлъстяването, като действа върху мозъка, за да намали апетита, червата и да се премахне излишната мазнина.

Как се отнасяме към затлъстяване днес?

Ние можем да борба със затлъстяването с гама от терапии като диета и упражнения, поведенческа терапия, лекарства, които се губят тегло, и BARIATRIC хирургия.
За да се оцени комбинация от най-подходящото лечение, трябва да се вземат предвид различни фактори. Ние трябва да се изчисли степента на тежест на тялото, медицинската история на пациента и търпеливи желание да следват здравословно хранене насоки. Различни препоръки са предложени за оценка и лечение на свръх тегло и затлъстяването при възрастни.

Това всъщност е на нивото на затлъстяване, което определя метод на лечение, както и общото здравословно състояние, и търпеливи мотивация, за да отслабнете. Пълна обработка, да се лекува затлъстяването включва здравословна диета, доза упражнения, както и приемането на по-здравословен начин на живот. Има също така лекарства срещу затлъстяване, одобрен от много лекари. За лечение на тежки случаи на затлъстяване, пациенти със затлъстяване са допустими за различни операции.

Намаляване на риска от затлъстяване чрез превенция.

Ако сте над тегло, е възможно да се губят 7-10% от телесното си тегло, тя може да подобри много проблеми, свързани с кръвно налягане и диабет. А бавно загуба на тегло е по-безопасно, а не да доведе до баланс на тялото, стабилно намаляване на теглото на една седмица от не повече от 1-2 паунда, е най-сигурният начин да си възвърне едно тънко тяло.

Загубата на тегло прекалено бързо, може да навреди на здравето, и да губят мускули, а не мазнини. Бързата загуба на тегло увеличава вероятността от развитие на други здравословни проблеми. Хранителни добавки специалисти препоръчват и приемат значителни промени в нашите хранителни навици, с доза от редовна физическа активност е единственият начин наистина да отслабнете и да я държи на разстояние.
Когато искате да отслабнете или да съхраните здравословно тегло, промяна и подобряване на хранителните навици. Започнете с намаляване на консумацията на мазнини и увеличаване на консумацията на плодове и зеленчуци.

Физически упражнения като начин за преодоляване на затлъстяването.

Приемане на план на физическа активност в ежедневието си е полезен начин да контролирате теглото си. Опитайте се да практикуват най-малко 30 минути физическа активност всеки ден. Ако страдате от затлъстяване и искате да отслабнете, трябва да се консултирате с лекар преди да започнете диета или упражнения, да бъдат приети на програмата. Затлъстяването не е лесна заболяване да се лекува, професионална помощ е от съществено значение.

Загубата на тегло е средство за подобряване на здравето.

Намаляване на телесното тегло се препоръчва да се понижават кръвното налягане и на холестерола и глюкозата в кръвта. Въпреки това, сред хората над тегло или със затлъстяване.
Основната цел на лечението на затлъстяването трябва да бъде да се хвърли паунда на лицето, намаляване на телесното тегло с около 10% в сравнение с първоначалното тегло е успех, и ако това е постигнато, тогава по-нататъшна загуба на тегло може да се опита. Нормалната загуба на тегло трябва да е около 1-2 паунда седмично, програма за отслабване трябва да се простира в продължение на период от шест месеца, въз основа винаги губи част от теглото си.

Как да се подобри не-хирургично лечение на затлъстяването.

В момента, ние използваме методите на не-хирургично лечение е кратък период от време. Въпреки това, някои точки трябва да се отбележи, като диета и физически упражнения програми са били приети за лечение на затлъстяване, обаче, резултатите от загуба на тегло може да бъде значително по-високо от средното.
Също така, Повечето на затлъстяване хирурзи са съгласни, че възможностите на пациента, за да губят тегло и поддържане на здравословно тегло в дългосрочен план, ще зависи от приемането на здравословен хранителен режим и линии Насоки за физическа дейност, която изисква дългосрочен мониторинг. Но ако може да се поддържа режим на диета, известен класически дългосрочна загуба на тегло и лек за затлъстяването биха се подобрили значително. Друг фактор, който влияе на излишък или загуба на тегло, и които са основните причини за затлъстяването в детска възраст.
Въпреки това, няма окончателни заключения относно ефикасността на лечението на затлъстяването, могат да бъдат гарантирани от липсата на сериозна програма за обучение по здравословно хранене и хранене, като превенция срещу затлъстяването.

В краткосрочен план грижи и дългосрочни лекарство за наднормено тегло и затлъстяване.

Първо, помислете за упражнения и физическа дейност като част от лечението на затлъстяване и загуба на тегло и поддържане на теглото на идеално телесно за дългосрочен план. Затова е добре да се запази някаква форма на редовна, умерена физическа активност всеки ден.

В дългосрочен план, всеки ще си постави за цел на физическа активност със здравословен хранителен режим. Защото комбинацията от намалена диета и редовна физическа активност се препоръчва, защото води до значителна загуба на тегло, която се придружава от намаляване на телесните мазнини и подобряване на здравето като цяло.

Съвети за да отслабнете за затлъстелите хора.

За успеха и лечение на затлъстяването и да губят тегло, можете да се откажете за хирургично или нехирургичен опция, но ние трябва да разчитат на медицинска помощ, преди да реши дали или не ние трябва да отслабнете. През предходните десетилетия, е имало хиляди на затлъстелите хора, трябва да достигнат нормално тегло и променят живота си, както добре.

Диетите, които са от съществено значение за намаляване на затлъстяването, за повечето хора, които са с наднормено тегло, загуба на скромна сума на мазнините в тялото, може да лекува много болести, много, свързани със затлъстяването, като например кръвно налягане, сърдечни заболявания и диабет.

Също така, хранителни учени препоръчват умерен подход, който да контролира калориите, абсорбират от организма, и по този начин да се спазват специална диета за всяко лице, което желае за лечение на затлъстяване, експерти предполагат приемането на здравословно хранене практики. Това може да намали приема на калории с около 300 калории на ден и физическата активност, като ходене.

Но ако някой не обича диетите, и иска да намали теглото си, мисля за извършване на промени в начина на живот и здравословни навици, за да се намали приема на калории на организма.

Трябва да имаш сериозна причина да се губят тегло, защото не искаме да отслабнете, просто за удоволствие, трябва да имате ясен мотив да започнете диета и физически упражнения, и ако се откажем програма за отслабване няма да успее. Да се постигне целта на загуба на тегло, е необходимо да имат висока мотивация и фокус върху дългосрочните ползи, загуба на тегло и затлъстяване на лечение.
Така, от повечето планове изискват загуба на тегло ограничат консумацията на мазни или сладки храни. В тази ситуация, ние трябва да направят своя избор, може да бъде ограничено до лишаване от храна, те обичат да ядат, и много хора избират да отидат на диета.
Но някои диетата си като бреме и да се откаже . Ето защо, ако наистина искате да се намали затлъстяването, ние трябва да се оценят дългосрочните ползи, и по този начин да получат нормално телесно тегло.

Ако страдате от тежка форма на затлъстяване и е желателно да започне управлението на тежестта на тялото му, приоритет е да се намери подходяща програма. Човек може да види с лекар, или да присъстват на заседанията на хората, за да се обсъдят проблемите на затлъстяването и наднорменото тегло, да намерите полезни съвети от експертите на управлението на здравословно тегло.

08/09/2012