De behandeling van obesitas zonder chirurgie is mogelijk door middel van preventie.


Het is raadzaam om een ​​arts te raadplegen over de wijze waarop ter voorkoming en behandeling van obesitas, een bezoek aan een gespecialiseerd medisch centrum helpt ook om obesitas te behandelen zonder operatie ..

Obesitas veroorzaakt veel gezondheidsproblemen veroorzaakt hoge bloeddruk, kanker, diabetes, hartproblemen en pijn in de gewrichten. Niet om de nadelige gevolgen van obesitas vermelden op de psychologische, het verdriet en depressie als gevolg van eetverslaving.

Raadpleeg een arts over het voorkomen en behandelen van obesitas.
Praat met een expert om te weten hoe de preventie en behandeling van obesitas.
Raadpleeg een specialist om te weten hoe de preventie en behandeling van obesitas.
Bezoek een clinic over het voorkomen en behandelen obesitas.
Lees een boek over het voorkomen en behandelen van overgewicht.
Lees het tijdschrift over het voorkomen en behandelen van overgewicht.
Website voor informatie over preventie en behandeling van obesitas.
Naar het buitenland om te leren hoe om te voorkomen dat en de behandeling van obesitas.
Web Forum over het voorkomen en behandelen van overgewicht.
Persartikel over het voorkomen en behandelen van overgewicht.
iemand Neem contact op met over het voorkomen en behandelen van overgewicht.
zorg nodig is om te weten het voorkomen en behandelen van overgewicht.
Consultatie per telefoon over het voorkomen en behandelen van obesitas.


De behandeling van obesitas zonder chirurgie helpt bij de behandeling van miljoenen mensen wereldwijd. 

De behandeling van obesitas zonder chirurgische ingreep in Frankrijk.
behandeling van obesitas zonder chirurgische ingreep in Spanje.
behandeling van obesitas zonder chirurgische ingreep in de Verenigde Staten.
behandeling van obesitas zonder chirurgische ingreep in China.
behandeling van obesitas zonder operatie in Italië.
behandeling van obesitas zonder chirurgie in het Verenigd Koninkrijk.
behandeling van obesitas zonder chirurgie in Turkije.
behandeling van obesitas zonder chirurgische ingreep in Duitsland.
behandeling van obesitas zonder chirurgie Portugal.
De behandeling van obesitas zonder chirurgische ingreep in Maleisië.
behandeling van obesitas zonder chirurgische ingreep in Mexico.
behandeling van obesitas zonder chirurgische ingreep in Griekenland.
behandeling van obesitas zonder chirurgische ingreep in Oostenrijk.
behandeling obesitas zonder operatie in Rusland.
behandeling van obesitas zonder chirurgische ingreep in Canada.
behandeling van obesitas zonder chirurgische ingreep in Hong Kong.
behandeling van obesitas zonder chirurgische ingreep in Polen.
behandeling van obesitas zonder chirurgie in Thailand.
behandeling van obesitas zonder chirurgische ingreep in Macao. 

Hoe weet u of iemand met obesitas?

Obesitas wordt gemeten met de Body Mass Index of BMI, berekend door het lichaamsgewicht in kilogram door de lengte in meters in het kwadraat. En een BMI tussen 25 en 29,9 betekent dat het individu overgewicht, een BMI van 30 of meer duidt op een situatie van obesitas. Het verliezen van gewicht en het verliezen van gewicht noodzakelijk. Elke persoon kan meten zijn index van de BMI te zien of ze zwaarlijvig is.

Wat is de oorsprong van obesitas? Obesitas kan zijn genetische en fysiologische oorzaken. Maar nu, obesitas is meer te maken met onze levensstijl en onze voedselconsumptie en soms ook aan de milieuvervuiling. Onze moderne consumptiemaatschappij, zorgt ervoor dat mensen eten alle soorten voedsel schadelijk voor de gezondheid, wel meer moderne generaties niet weten hoe je gezond en evenwichtig te eten.
We eten meer en meer door hebzucht. Een andere factor die overgewicht veroorzaakt, is een gebrek aan lichaamsbeweging en een gebrek aan sport en het menselijk lichaam blijft groeien en gewichtstoename. We moeten vechten tegen overgewicht, om te vechten tegen de ophoping van vet in het lichaam, zijn er verschillende oplossingen.

Het begrijpen van de genetische oorzaken van overgewicht, beter voorkomen.

Een belangrijke oorzaak bij te dragen aan obesitas is de familie factor, genetische en voedingsgewoonten. Gedrag van de ouders vormt een belangrijke invloed op de health check en een kind op haar gewicht. En eetgewoonten van de ouders en levensstijl, hebben een belangrijke verantwoordelijkheid, die obesitas bij kinderen veroorzaakt, vooral in onze moderne consumptiemaatschappij. Voor obese kinderen en adolescenten vaak te groeien tot zwaarlijvige volwassenen, is het duidelijk dat het de invloed van de familie die obesitas doorgeeft aan nieuwe generaties.

Inzicht in de oorzaken van zwaarlijvigheid moderne genetica

Onze genen bepalen een aantal functies die betrekking hebben stofwisseling, onder andere de opslag van vetten, en het feit dat obesitas is zo gegroeid in de afgelopen decennia, blijkt dat genetica een belangrijke rol speelt in de verspreiding van obesitas. Onze genen invloed op onze stofwisseling en ons gewicht, en kinderen hebben de neiging om problemen met het gewicht vergelijkbaar is met hun biologische kenmerken te ontwikkelen, dit suggereert dat mensen aanleg voor obesitas erfelijk is.

Wat is de beste manier om te vechten tegen obesitas?

De strijd tegen obesitas begint met verandering van slechte eetgewoonten van de consument om een ​​betere voedselhygiëne te vinden, en een gezonde levensstijl, leiden het sporten, minder alcohol en tabak, enz..

Maar zelfs met al deze maatregelen, mensen die zwaarlijvig zijn te veel kilo, is het soms te laat is om snel gewicht te verliezen. Zwaarlijvige mensen moeten medisch worden geholpen of ze kunnen nooit permanent gewicht te verliezen. Er zijn verschillende oplossingen om obesitas te behandelen, een aantal oplossingen om obesitas te genezen zijn extreme gevallen, zijn liposuctie en maagband zelden voorgeschreven door artsen, omdat ze niet veilig.

Wat is de beste behandeling tegen obesitas?

De oudere geneesmiddelen die worden gebruikt om zwaarlijvigheid te bestrijden waren afgeleiden van amfetaminen, dan andere kruidengeneesmiddelen zijn gebruikt om overgewicht te voorkomen. Echter, deze producten zijn niet effectief gebleken bij de behandeling van obesitas.
Vandaag zijn er goede behandelingen tegen overgewicht waarvan de effectiviteit is wetenschappelijk bewezen. Ze vechten obesitas effectief door inwerking op de hersenen om de eetlust, darm te verminderen en om overtollig vet te verwijderen.

Hoe gaan we met obesitas vandaag?

We kunnen bestrijden overgewicht met een scala aan therapieën, zoals dieet en lichaamsbeweging, gedragstherapie, medicijnen die het verliezen van gewicht, en bariatrische chirurgie.
Om de combinatie van de meest geschikte behandeling te beoordelen, moet rekening houden met verschillende factoren. We moeten de mate van over-gewicht, medische voorgeschiedenis van de patiënt en de patiënt de bereidheid om gezonde voedingsrichtlijnen volgen te berekenen. Diverse aanbevelingen zijn voorgesteld voor de evaluatie en behandeling van overgewicht en obesitas bij volwassenen.

Dit is eigenlijk het niveau van obesitas dat de behandeling methode, en de algemene gezondheid en het motiveren van patiënten om gewicht te verliezen bepaalt. Een complete behandeling om obesitas te genezen is voorzien van een gezonde voeding, een dosis van lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl. Er zijn ook medicijnen tegen obesitas onderschreven door vele artsen. Om ernstige gevallen van obesitas te behandelen, obese patiënten komen in aanmerking voor verschillende operaties.

Verminder het risico op obesitas door middel van preventie.

Als u overgewicht, is het mogelijk om te verliezen 7-10 procent van je lichaamsgewicht, kan het verbeteren van veel problemen in verband met de bloeddruk en diabetes. Een trage gewichtsverlies is veiliger, en niet te leiden tot een balans van het lichaam, een constante gewichtsverlies per week van niet meer dan 1-2 kilo, is de zekerste manier om een ​​slank lichaam terug te krijgen.

Het verliezen van gewicht te snel schadelijk kunnen zijn gezondheid, en die spieren in plaats van vet te verliezen. De snelle gewichtsverlies vergroot de kans op het ontwikkelen van andere gezondheidsproblemen. Voedingsstoffen specialisten adviseren en neemt belangrijke wijzigingen in onze eetgewoonten, met een dosis van regelmatige fysieke activiteit is de enige manier om echt gewicht te verliezen en bewaar deze uit te schakelen.
Wanneer u wilt afvallen of te houden gezond gewicht, te veranderen en te verbeteren eetgewoonten. Begin met het verminderen van de consumptie van vet en het vergroten van de consumptie van groenten en fruit.

Lichaamsbeweging als een manier om obesitas te overwinnen.

Goedkeuring van een plan van fysieke activiteit in je dagelijkse leven is een handige manier om uw gewicht te beheersen. Probeer ten minste 30 minuten fysieke activiteit te beoefenen elke dag. Als u lijdt aan obesitas en gewicht wilt verliezen, moet u een arts te raadplegen voordat u een dieet of trainingsprogramma worden vastgesteld. Obesitas is geen gemakkelijke ziekte te genezen, professionele hulp is essentieel.

Gewichtsverlies is een middel om de gezondheid te verbeteren.

Gewichtsreductie is aanbevolen om een lagere bloeddruk en cholesterol en glucosespiegels in het bloed. Echter, bij mensen overgewicht of obesitas.
Het basis doel van de behandeling van obesitas moet zijn om gewicht te verliezen aan de persoon van het lichaamsgewicht te verminderen met ongeveer 10 procent ten opzichte van het oorspronkelijke gewicht is een succes, en als dit wordt bereikt, dan is een verder gewichtsverlies kan worden geprobeerd. De normale gewichtsverlies moet ongeveer 1-2 pond per week, moet het gewichtsverlies programma uit te breiden over een periode van zes maanden, altijd gebaseerd op de hoeveelheid gewicht verloren.

Hoe niet-chirurgische behandeling van obesitas te verbeteren.

Op dit moment maken wij gebruik van methoden van niet-chirurgische behandeling is een korte periode. Echter, sommige punten moet worden opgemerkt, zoals voedsel-en oefenprogramma's zijn goedgekeurd voor de behandeling van obesitas, kon echter de resultaten van gewichtsverlies aanzienlijk hoger dan gemiddeld.
Ook de De meeste van obesitas chirurgen het erover eens dat de mogelijkheden van een patiënt om gewicht te verliezen en handhaven van een gezond gewicht op de lange termijn, zal afhangen van de goedkeuring van een gezond dieet, en lijnen Richtlijnen voor fysieke activiteit, dat een lange-termijn monitoring vereist. Maar als het dieet regime bekende klassieker kan worden volgehouden op lange termijn gewicht te verliezen en behandeling voor zwaarlijvigheid aanzienlijk kunnen worden verbeterd. Een andere factor die ook van invloed op het overschot of het verlies van gewicht, en die zijn de belangrijkste oorzaken van obesitas op de kinderleeftijd.
echter geen definitieve conclusies over de werkzaamheid van de behandeling van obesitas, kan worden gewaarborgd door de afwezigheid van een ernstig programma van onderwijs over gezond eten en voeding als preventie tegen obesitas.

De korte termijn zorg en op lange termijn oplossing voor obesitas en overgewicht.

In de eerste plaats rekening houden met de lichaamsbeweging en fysieke activiteit als onderdeel van de behandeling van obesitas en gewichtsverlies en gewichtsbehoud van het ideale lichaam voor een lange termijn. Dus is het beter om een ​​of andere vorm van regelmatige, matige fysieke activiteit te houden elke dag.

Op de lange termijn, zal iedereen hebben gekozen voor een doelstelling van fysieke activiteit met een gezond dieet. Omdat de combinatie van een caloriearm dieet en regelmatige lichaamsbeweging is aan te bevelen omdat het leidt tot aanzienlijk gewichtsverlies, die gepaard gaat met een afname van lichaamsvet en een betere gezondheid algemeen.

Tips om gewicht te verliezen voor zwaarlijvige mensen.

Voor het succes en de behandeling van obesitas en gewicht te verliezen, kunt u kiezen voor chirurgische of niet-chirurgische optie, maar we moeten op medisch advies rekenen alvorens te beslissen of we moeten gewicht te verliezen. In de afgelopen decennia zijn er duizenden mensen met obesitas hebben een normaal gewicht te bereiken en hun leven maar ook te veranderen.

Diëten die essentieel zijn voor obesitas te verminderen, voor de meeste mensen met overgewicht, het verliezen van een bescheiden hoeveelheid lichaamsvet kan genezen veel ziekten veel geassocieerd met obesitas, zoals bloeddruk, hart-en vaatziekten en diabetes.

Ook voedsel wetenschappers een gematigde benadering van de calorieën opgenomen door het lichaam onder controle te bevelen, en dus volgen van een specifiek dieet voor elke persoon die wenst te behandelen obesitas, experts suggereren de goedkeuring van gezonde voeding praktijken. Dit kan de calorie-inname van ongeveer 300 calorieën per dag en lichamelijke activiteit, zoals wandelen.

Maar als iemand niet op dieet willen, en wil om het gewicht te verminderen, denken over het maken van veranderingen in levensstijl en gezonde gewoonten aan calorie-inname van het lichaam te verminderen.

Je moet een ernstige reden om gewicht te verliezen hebben, want we vragen niet om gewicht te verliezen gewoon voor de lol, moet u een duidelijk motief om een dieet en lichaamsbeweging te beginnen, en als we verlaten het programma van het gewichtsverlies zal niet slagen. Om dit te bereiken het doel van gewichtsverlies, is het noodzakelijk om een hoge motivatie en focus op de lange termijn voordelen van gewichtsverlies en behandeling van obesitas te hebben.
Zo zijn de meeste plannen vergen gewichtsverlies Beperk de consumptie van vette en suikerrijke voeding. In deze situatie moeten we een keuze te maken, kunt u worden beperkt tot onthouding van voedsel dat ze willen eten, en veel mensen kiezen om te gaan op een dieet.
Maar sommige hun dieet te zien als een last en verlaten . Dat is waarom als je echt wilt om overgewicht te verminderen, moeten we de voordelen op lange termijn te evalueren, en dus het verkrijgen van een normaal lichaamsgewicht.

Als u lijdt aan ernstig overgewicht en het is gewenst om te beginnen met het beheren van het gewicht van zijn lichaam, de prioriteit is het vinden van een passend programma. Men kan een arts, of de vergaderingen van mensen om problemen van obesitas en overgewicht te bespreken, vinden nuttig advies van deskundigen uit gezond gewicht beheer.

08/09/2012