Как бързо да задоволи жена в леглото, да влязат в игра на съблазняване от фантазията на словото.

Ние често си мислим, че прелъстяване на жените е понякога запазени за един елит човек. 

Но не всички мъже могат да задоволят една жена, толкова дълго, колкото тя е прелъстена, за да се моля, една жена, за да може да се желае, чрез съблазняване.

 Жената обича да се даде малко време, преди да влезе в игра на съблазняване.Но как да задоволи една жена в леглото, често е въпрос, че много мъже са повдигнати: как да угоди на една жена? как да се направи една жена луд с желание в леглото? Как да влязат в играта на съблазняване, за да задоволи една жена?

Техники за да угоди на една жена в леглото.

Водещи игра на съблазняване, е мисията на човека, обаче, това не е абсолютно правило, защото жената е едновременно да стимулира един човек, обаче, ние трябва да се научат някои неща да се случи да се угоди на една жена.

В съблазняване на жена е дело на завоевание, една жена да забрави всички тези проблеми и всичките му предишен опит, е мисия, която е трудно за начинаещи. Играта му съблазнителна, е покана да се забавляват, да отговарят на жената в леглото, до точката на загуба на главата си, разбиране на желанията на жената е също важен момент да я отведе до крайната удовлетвореност на леглото.

Жената често се нуждае от предложенията на чувствени думи, за да донесе желанието си да бъдат удовлетворени, особено в леглото.

Ето някои идеи вече се опита да угоди на една жена.

Започваме с един много прост пример, който може да бъде съден за всеки мъж да се облича добре, да го накара да се усмихна и го покани на питие.
Тъй като удоволствие на жената започва тук, в момента, когато любопитството започва да расте, е необходимо да се следи всяко негово движение, в присъствието на жените и запознанства игра, ще бъде обещание за удоволствие и Удовлетвореност безпрецедентно за една жена търси удовлетворение в леглото.

Друг сценарий на съблазняване на жени, които ще полудееш с удоволствие, тествани и се препоръчва от много измамници.

Направете приятелска покана за жена, за да посетите музей или боя, че на срещата не започнем да говорим за проблемите на любовта, но се опитай да говориш с нея за общи неща, а след това постепенно да започне с го малка игра на съблазняване, говори с него някои голи картини или художници на някои еротични интересите на жените ще започнат да се покачват, да се попита в края трябва да бъдат изпълнени в леглото.

Като цяло, това е важно да не се заобикалят правилата, да бъде толкова естествено, колкото е възможно, опитайте да се насладят на две, и най-важното, не бъде егоист, да бъдат внимателни към жените, е от съществено значение да донесе увереност, по пътя да се разбере желанията на жени, понякога е сложно, разбира се, предизвикателството е как да я задоволи в леглото.
На първата среща с жена, се препоръчва преди всичко, не се опитвайте да правите твърде много, защото това разваля цялата игра на съблазняване, не забравяйте, че крайната удоволствие е успешно да отговарят в леглото .

На лична хигиена са от съществено значение да се моля една жена, добър дъх и перфектна хигиена, са в основата на играта на съблазняване, но също така да не се преувеличават, а не се опитва да не твърде впечатлен, един от Ключови от съблазняване на жени е да остане естествено.

Жените често си мислят, че мъжете не са много въображение, обаче, е именно малките неща, които правят жените щастливи, тогава ще трябва да разберем желанията на жената, преди да се разгледа жалбата. Най-важното нещо е, че най-накрая успяхме да задоволи напълно в леглото.
Това важи особено за малко докосне, които са ефективни при изпълнението на една жена, особено на дневна база, включително действия, които не са особено романтично.

Правят планове за бъдещето, бъдете внимателни, това, което тя прави, е важно да задоволи една жена, и да не чакаме, докато тя го пита за помощ, но все още оказват съдействие доброволно, помага да се привличат жена.

За да хвалят жена, когато тя пристига с нова прическа или нова рокля, ние трябва да разберем, че една жена е само красива, ако се чувства добре и вярно огледало е очите на човека. Желанията на жените, е да се чувстват красиви, трябва да кажем, и го повтарям.

Вербалното внимание са важни за една жена, моля, също жена обича да бъде в унисон, и обича да очарова хората около него, след това парфюм сутрин и вечер, е от съществено значение за една жена влизат в запознанства игра, често изисква добра марка парфюм. Бъдете чисти, за един човек е правилото да съблазни и да отговарят на една жена, особено в леглото.

Имате чувство за хумор, и знае за всичко, което е неочаквано, спонтанно, забавни жени, да бъде смешен, без да е клоун, да бъдат привлекателни, без да бъдат прекалено сериозни.
По принцип, за да моля жена, по време на среща, говорете, говорете, отидете на разходка, без да усложнява изход, да сандвичи да яде и да излизат в обществен парк на една пейка, няма нужда отидете в скъп ресторант, да бъде с жената, просто да го моля. Вземи я за ръка, и да се разходят в две и започва истинската игра на съблазняване.

Ако вече живеят заедно, а след това получи по-рано да подготви своята закуска, е добра идея да се срещне с жена в дългосрочен план, като ставам рано и да започне с ястия, така че да прави сметка на сутринта сте направили ястия за нея, е добре да се моля, една жена, и особено през нощта знае как да задоволи в леглото.

Bring цветя на жена е сигурен начин да го моля, при всяка възможност, ако е възможно, предлагат букет от цветя или дори едно цвете, е по този начин се влиза в играта за запознанства.

Представете си изненадата на жената да бъде предложена букет от червени и бели цветя, това ще е сладък и пълен с внимание.

Говори с него често по телефона, да слушат с часове да разказват една и съща история, хвалят го, кажете му, че тя варени пилешки в микровълновата е вкусна, на cajoling, спокойствието в моменти на гняв, жестове, за да се често, нежност и наличието на слушане за споделяне на ежедневните неща, участващи да се моля една жена и да реагират бързо в леглото.

Очаква се той не е твърде трудно в нашите рецепти, за да влезе в игра за запознанства, да отговарят на една жена и да я направи щастлива, започва с разбиране на желанията на жените, за да разберете много бързо да задоволи една жена в леглото.