Как да имам красиви хълбоци, целулит правни средства за лечение на задните части.

Процедура за като кръг и седалището на фирмата.Да оформят фигурата на задните части, трябва да galber мускулите на седалището, и тона на останалата част от тялото има тайни, какви са тайните методи неразкрита, филмови звезди и известни личности да имат хубава кръгла задника и твърди, а също и красива тяло. Какви са средствата за защита, за да се лекува целулит задните части.Спорта да направите за да получите стегната задните части и кръгли.

Благодарение на фитнес, работи всяка част от тялото, това е идеалният начин да оформи фигурата на задните части, и имат кръгли и твърди хълбоци.Ето няколко лесни упражнения да правя всеки ден, за да подобри външния вид на седалището, да не говорим за полезни средства за лечение на целулит задните части.


Как да имат красиви хълбоци упражнения за тонизиране и фирма на задните части.

Извършване на редовен работен ден, за да се тон на фирмата и контур пелена, в положение, лежите на една страна, и да го главата на ръката, опънете краката нагоре, работата се състои от един крак, повдигнете, с дълбоко дишане, долната част на крака, след това издишайте. да направи серия от 10 повторения, след това преминете крака и повторете подкрепа на работата на фирмата и тонус хълбоците крива, тя също така допринася да се подобри формата на задните части.
 • Най-добрите рецепти за отслабване задните части.
 • Подобряване на външния вид на седалището. В съответствие с метода на дишане, е важно да получите резултати. Ние също трябва да коригира амплитудата на крака на осведомеността. Има два избора, малка амплитуда от 45 градуса или по-голям обхват от 60 °. И в двата случая е важно да се поддържа стабилна позиция на тридесет секунди преди падане на крака. Това упражнение е важно да има фирма и кръгли задника.

  Как да имате красиви Долу: има няколко много ефективни упражнения за тонизиране и стягане на задните части. Работата на седалищния мускул е най-практично да го направи, той действа, както в средни и малки хълбоците, това упражнение може да бъде направено от всеки, без разлика.
  За най-добри резултати и фирмени задните части, той значението на добра стойка, и да спазвате ритъма на дишането, свързано с движението.
  Започнете с пускането в легнало положение, а след това сложи ръка на земята близо до тялото, след това извийте краката по ширината на бедрото.
  Започнете движения, като се гарантира, че краката на земята. След това отлепете задните части от възложителите си glutes, и надолу към басейна, без да докосвате земята с бедрата си, като помага за подобряване на външния вид на седалището.
  За да получите по-добър резултат и да имат по-здрава задника, много да се оживи и задните части на фирмата, е препоръчително да се редовно няколко писти на ден.
  Наличието на треньор за тонизиране и фирма на задните части.  Някои съвети и идеи за практикуване на фирмата и седалището тон. Седнете бос на ръба на стола, краката под прав ъгъл, и двата крака здраво поставени на пода, плосък и леко раздалечени, ръцете изпънати хоризонтално пред вас, пряко очите, за да пазят стомаха, ПУИ се възстанови, като използвате само бедрата и горната част на бедрата. Това упражнение може да кръгли и твърди хълбоци.

  За най-добри резултати, тежестта на тялото се разпределя върху петите, така че имайте малко повдигнат на пръстите на краката. Тази малка подробност повишава ефективността в пъти по задните части. Ние трябва да се съсредоточи върху движението по време на тренировка, тъй като увеличава неговата ефективност се увеличава, за да се подобри външния вид на задните части.

  Да извайвам задната част на бедрото и ще получите кръг и твърди хълбоци. Треньорът съветва да стои много стабилно със стол, вземете лек натиск с ръцете си, дръжте ръцете си леко свита и изправен гръб, стомаха извади. Започнете с натискане на левия крак направо и повдигнете бавно назад и леко завъртане на десния крак навън. Този малък движение помага да увеличат натоварването върху мускулите на задните части, за да получите кръг и твърди хълбоци, винаги дръжте на десния крак леко свити, принуждавайки мускули, за да работят, а не на ставите. За тонус и фирмата, седалището, трябва да се повтаря достатъчно пъти упражнението. Не забравяйте, че за да се лекува на задните части за целулита, консултирайте се с медицински специалист. 

  Треньорът предлага и други упражнения за отслабване, за да извайвам задните си части.

  Здравейте, тук са някои упражнения, за да имате красива кръг, твърди хълбоци.
  Останете стои прав в изправено положение, Свийте десния крак, за да ви напред. Сега бавно се на пръсти, и да се свие бедрата си до дъното, след това обратно надолу бавно, носи тежестта на другия крак. Направете непрекъснат три пъти в седмицата ще помогне да тонизирате бедрата си, и задните части на фирмата.

  Друго упражнение състояние, ръката си на гърба на стола, Flex крак, и люлка на крака напред и назад, и се опитайте да отидете, доколкото е възможно, без да пада, разбира се. Това упражнение е особено полезно да се получи кръг и твърди хълбоци.

  Подобряване на външния вид на седалището красиви кръгли задните части на фирмата, е супер секси, всички са съгласни по този въпрос, трябва да види успеха на филмови звезди, няма нужда да ако имате да сложни задните части, попадащи да им се осигури хубава извивка, която е да се каже, тонизиращо, задните части и да даде кръгла вид, следвайте инструкциите.

  Но първо един бърз урок по анатомия на задните части, встрани от мастните резерви, задните части се състоят от три различни мускули:

  - Седалищен мускул "Максимус", която се намира в задната част на басейна е най-големият и обхваща голяма площ, се нарича задната, тя представлява по-голямата част на седалището. След като е добре засводени, като кръгла задника.

  - Седалищен мускул, той е на страната на басейна, се образува плътен мускул и работи като фен, позволяват такива движения на страна кота и ротация на бедрото. Тонизирана, тя акцентира върху горната част на задните части. Тя дава изглеждат добре снажен задните части.

  - Големия седалищен мускул малкият мускул. е по-дълбок в сравнение с останалите, тя дава кръгла контура на бедрото. Shapely, този мускул предотвратява преливане на задните части на страната.

  Критериите на идеалните хълбоците, задните части трябва да бъде високо, задните части трябва да бъдат изкривени. трябва да бъде тонизирана задните части, те трябва да са кръгли, така и фирмата, това ще бъде профила на една жена, секси, мъжете обичат да гледат красиви задните части на жените.

  Какво да направя, за да се подобри външния вид на задните части.
  Ето някои спортове, които помагат на оформяне и тонизиране на задните части:

  - Дълго ходене или тичане, е открит спорт, идеален за топене на мазнините, на седалището, както и укрепване на мускулите на седалището.

  - Разхождайки се в планината или стъпка аеробика и елипсовидни, в действителност това е и постоянно и така разнообразна, така че работи на glutes, наистина е добре да има хубава кръгла и задните части на фирмата .

  - Плуване или водна аеробика, водни спортове с него, всеки мускул в glutes работни трудно, и да рита и движението на бруст, мускулната маса и канализацията на района на хълбока. Страхотно е да се намери някой хубав дъното фирма и секси.

  Как да имам Красива Bottom : Други спортове на открито може да се практикува за превъзходно кръг, фирма задните части, като спорт,. алпийски ски, сноуборд, кънки и др. тези дейности водят бутане, свиване и разтягане на краката, много полезен за задните си части, за топене на мазнини, подобряване на външния вид на задните части на седалището и даде този красив външен вид, отколкото мъжете при жените обожават.

  Как да имам красиви хълбоците и лекува целулит подуване на задните части, целулитът е проблем за задните части, това е важно за отстраняване на целулит със специалист, да има хубави задните части.

  Целулитът е враг номер 1 на задните части, целулит, насочени към задните части и тънка жена може да има меки хълбоците, заобиколени от целулита, тя често е въпрос на хормони. За борба с целулита, е наложително да се приеме по-добра диета, а също и укрепване на тъканите на ПЛЯСКАНЕ с редовното практикуване на спорт, по този начин, упражненията ще бъдат заменени от мастния слой на мускулите, и седалището ще стягане и тонизиране, който подобрява формата на задните части.

  Следене на захранването, за да се поддържа красива задника и лечение на целулита подуване задните части.

  За голям задник и лечение на целулит задните части, е необходимо да се следи право да отстрани мазнини губят тегло, най-накрая инсталиран и хълбоците, останалите да следват планове, насочени към топене на мазнини, и с превъзходно задника кръг .

   Как да имам Красива задник:

  Яжте балансирана храна, избягвайте захар и мазнини. Пийте течности редовно, за да се бори срещу задържането на вода и задните части излекуване на целулита.

  - Яжте фибри, съществен елемент, за да помогне на дренаж на токсините и намаляване на консумацията на солени храни, за да се избегне задържане на вода и ще помогне лекува целулит задните части.

  - Не следвай диети, които не са сериозни целулита се появят отново.

  Отговор на въпроса за целта на загуба на тегло, някои храни са те по-съветвани да получите някои хубав задник? За съжаление не е никаква храна наистина храна, със специфични добродетели за борба с целулита, тъй като това понякога е проблем на генетиката.

  Въпреки това, загуба на тегло, която е резултат от теглото обучение, решава генетичен проблем, но това е най-добре да се консултирате с лекар, медицинска помощ, за да се лекува на задните части на целулита, както и успешно да отслабнете правилно задните части, за подобряване на външния вид на бедрата и гърба на кръга и седалището на фирмата.