В подправки и ароматни билки в нашата кухня. Босилек чесън и кориандър
На аромати и вкусове: подправки, подправки и билки глоба.

Опитайте най-добрите ястия в кухнята в света. На ароматни билки, получени от заводи, които се използват части, Harb може да се използва ароматни зелени и пресни или сушени. В кухнята, за предпочитане е да се използват пресни билки, когато те все още са пресни, тъй като голяма част от аромата се губи по време на сушене.


Подправки и билки в кухнята.

В ароматни подправки, получен от растения, използвани за готвене, приготвяне на храни и различни ястия. Продуктите са ароматни вкус и аромат на храната, техните вкусове облагороди нашите ястия.

Чесън.

Чесънът е ароматно растение, което се използва крушката, чесън се формира и от миризмата на скилидки чесън се piquante.L е истинско удоволствие за някои, за храна, като се използва скилидки чесън подготвя много ястия и деликатеси. Включително и подготовката на месо, салати, зеленчуци, супи.

Чесънът има много терапевтични качества, тя понижава кръвното налягане и разширява малките кръвоносни съдове, като чесън се използва като превантивна от сърдечно-съдови заболявания, на полезния ефект на чесъна е, че при него се избягва съсиреци в кръвта, яде чесън, ще има и положителен ефект за намаляване на холестерола в кръвта. Чесънът е диабетик и антисептично.

Най-добрите подправки, билки и ароматни глоба в кухнята.
Кориандър в кухнята.

В кориандър се използва главно като ароматизиращи, ние използваме някои части на растението кантарион, листа и плодове. Кориандър се използва и за съхраняване на месо. тъй като антисептично действие, кориандър.
Ние екстракт от кориандър етерично масло, което има добродетели храносмилането, тонизира и спазмолитици.
В гастрономията и кориандър готвене в даден препарат, в много ястия, месо и дивеч, туршии и салати, супи и бульони, някои продукти от ориз, кисели краставички са варене différenntes с кориандър.

Кимион в кухнята.

Кимион (има действие идентично на това на кориандър.) Ние използваме плодове от кимион, който намали pood използвани за ароматизиране на храни. кимион има добродетели стимулира храносмилането. Кимион притежава специален вкус, добър за овкусяване на някои ястия, особено фасул.

Василий в кухнята.

Василий е растение, което използва пресни листа босилек се използват като подправка в салати, подготовката на меса, сирена и супа. Ние извлечени етерично масло от босилек, полезни храносмилателната стимуланти и антивирусно, босилек се използва като спазмолитично. В босилек растение е растение декоративни и ароматни.

Василий сега се използва в целия свят. Василий е чудесна подправка, подправка, която е кредита за всички кухни. Заводът на босилек е изключително вкусна, особено използван за гарнитура салата или ястие, тестени изделия и може би една пица с босилек.

Копър в кухнята.

Копър произвежда семена, използвани за техните вкусове и листа се използват в салати, копър стебла са нарязани на малки парченца и се изсушават. Всички части от копър са полезни. Копър е сладък приятен аромат. Той също така подготвя супа с копър стъбла, семената се използва за дестилация на етерично масло от копър.

Laurel в кухнята.

В лаврови е храст с дълги зелени листа. Крилото се използват в готварството да подготви Garni букет. Букетът Garni съпътства всички видове месо със сос. Букетът Garni да добавите и пилешки бульони. В дафинов лист аромат на всички видове храни.

Риган и риган в кухнята.

Майорана носи закръглени листа светлина зелени листа от риган са вкусни в салата. Риган се използва в сухи италианската кухня, Ако искате да се ползва с добра пица се поръсва върху риган.

Естрагон в кухнята.
Естрагон е съставка на горчица.