Цифровият книги или електронни книги е книгата на бъдещето?

Електронната книга е книгата на бъдещето?, Какво ще е бъдещето на традиционните книга?. Ако традиционната книга има красиви миналото, какво ще е бъдещето на дигитални книги или електронна книга?, Книгата свят е в опасност?.
В миналото традиционната книга се позовава на физически обект, обикновено се прави с хартия, той е работил в продължение на векове да създаде наука, изкуство, култура и ноу-хау всичко полезно за човека и неговото развитие е и обича изкуството и ние обичаме да в неговата библиотека. Тази форма на изразяване на книгата ли е застрашен?


Появата на Интернет е привлякъл дематериализация на написания текст, той се разпространява от медиите във все по-разнообразни, възниква въпросът, как да изпратите текста възможно най-бързо и на ниска цена? Използвайте цифрово или електронна книга е форма на изразяване на книгата на бъдещето.

Какво е цифров.

Това е термин, който се определя набор от технологии, приложими за компютри, на езика на номера, който използва поредица от 0 и 1 за изразяване и комуникация, курсът изисква използването на цифровите компютри, цифрови книги или електронна книга всъщност е под формата на компютърни адаптирани да се превърне в книга.

Сравнете предимствата и недостатъците на е-книги, електронни книги и традиционна книга.

Ключова точка за сравнение е, че на пътуване, ние можем да преминат и пътуване светлина, без да се налага да напускат дома, любимите му книги, електронна книга е практично, компактен и най-вече ултра-леки, че жалбите, защото той не е оборудван с безспорно удобство за четец на електронни книги, електронна книга се превръща в истински приятел на потребителите да четат.

Раждането на дигитални книги или електронни книги.

Идеята за е-книга датира от няколко години, самото начало бяха белязани от множество провали, опити за подобрения бяха толкова много, сега бъдещето на електронна книга или цифров звучи обещаващо, е предоставена на обществеността като истински мини-мобилни библиотека и предлага неоспорими удоволствието от четене на електронната книга е модернизиране и стават за околната среда, тя изисква много ниска консумация на енергия с възможност да спаси стотици паунда, средната му тегло, което не е много по 200 грама,

Бъдещето на дигитални книги е един от най-дискутираните теми в момента, скоро много конкуриращи се фирми, стартират напреднали версии на електронни книги, някои са с едно докосване на екрана, други се премахне клавиатурата, някои експерти смятат, че становището на тези неизбежните промени, защото, ако дигитална книга прогресира, читателят трябва да се развива. Оптимистите показват, че продажбите на дигитална книгата са, някои септични брояч, че повечето електронни книги не са в състояние да осигури надеждна дълъг живот на батерията.

В действителност, някои учени заключи, че заплахата е по-скоро д-книгоиздатели, защото пиратството и цифрови книгата цените са сериозен проблем, а именно, че на световния пазар се очаква всяка година в милиарди долари.

Срок на дигитални книги, електронна книга или на електронни книги.

Какъв избор на мандата да се даде?, Да не се загубиш в една книга, е какво означава права, тя се превръща в материален носител, което е написано и никой не може да се каже точно каква ще бъде точната книга форма в бъдеще, неговата функция ще остане едни и същи, прехвърли знания и познания за човека, разбира се, звук и картина ще придружава динамичен интерактивни цифрови книги, електронна книга е обещал блестящо бъдеще.

Цената на дигитални книги, електронна книга може да бъде конкурентноспособен.

Експерти смятат, че отговорът е да, като значителни технологични подобрения, като например екрани евтини, ултра гъвкави и приятно усещане, което се усеща като истински документ, той ще бъде лек и изключително слаба консумация на енергия, сензорни екрани на електронна книга ще привлече широката общественост, както и издатели. Член на производителите на електроника мултимедийни потребителите и някои инвеститори ще сделка и да имат светло бъдеще с е-книги, изборът на дигитални книги вече няма съмнение.

Но успехът на тази мечта не е в близко бъдеще, тъй като някои издатели да спрат и да забави своите широко разпространение, така че издателите все още не се играе играта, това е, защото има твърде малко цифрови версии на книгите си, ако ние виждаме брой заглавия на книги излиза всеки месец, знаех, че тя беше наистина много далеч от истината, защото книгата е нещо повече от дигитален обект, е-книгата се разглежда по-скоро като услуга. Въпреки това можем да кажем, че д-книга е на път, но той може да направи по-добре в бъдеще, тъй като се открояват от връзката му с компютъра и да стане пълноправен обект, който има своя собствена индивидуалност.

Е-книгата дава възможност за лесно четене безспорна.

Технически можем да кажем, на електронни книги, електронни книги се развива. Защото това е не само възможност за съхраняване на хиляди страници със снимки и звук, но и да ги запази без такса за месеца, както и е-книги е умен устройство. Въпросът, който често идва в офиса, е както следва, на електронна книга ли е уморителна за очите?. Отговорът идва заедно експерти и потребители, не, абсолютно не, тъй като текстовете да изглежда като традиционна книга хартия.

Традиционната света на хартия и че на виртуални цифрови.

Как да стигнем до стария модел разпространението на класическата книга и да го замени с модел виртуални издателска дейност, няма да е толкова лесно да се убеди издателя, следва да се отбележи, че развитието и превръщането на културата в дигиталния свят може да се направи бързо защото целият свят на традиционните публикации изрази съмнения, че книгата хартия може да има брат цифрова електронна книга, дори и днес се откриват, че интернет предлагане на електронна книга или цифров все още е доста тънка, но все пак има едно обяснение, е, че Книгата продава цифровизирани по принцип по-скъпи от традиционните версия на класическата хартия, не трябва да забравя загубата комисията по разпределението библиотека, която лишава издателите недостиг, така че книгата ще бъде на пазара на цифрова книга, че при наличното предлагане и търсене ще да бъдат достатъчни за задоволяване на пазара и най-важните атрактивни от гледна точка на конкурентни цени, защото не е достатъчно, за да предложи отстъпка от 30%, гъвкавост при използване е важен фактор, който привлича най-много потребители, в действителност ние откриваме, че за сваляне файлове за дигитални книги са обект на електронни ключалки, електронни книги, освен ако не се затваря свободно съдържание става ограничен, всъщност, не е възможно за потребителите да купуват книгата си навсякъде и по всяко електронна книга има свой собствен формат на тези фактори ограничаване на достъпа до съдържанието на книгата и предотвратява разпространението му, би било интересно да се сравни с това на производството на запис да сключи.