A digitális könyvek, illetve e-könyv a könyv a jövő?

Az e-könyv a könyv a jövő?, Mi lesz a jövőben a hagyományos könyv?. Ha a hagyományos könyv volt a szép múlt, mi lesz a jövőben a digitális könyvek, illetve e-book?, A könyv világszerte veszélyben van?. Korábban, a hagyományos könyv említett fizikai tárgy, általában papír, ő szolgált évszázadokon közvetíteni a tudomány, a művészet, a kultúra és a know-how minden hasznos az emberre és fejlődését is kedveli a művészet és szeretjük tartani az ő könyvtárban. Ez a kifejezési forma a könyv is veszélybe?


Az advent az internet hozta a dematerializáció az írott szöveg, hogy terjedőben van a média egyre változatosabb, felmerül a kérdés, hogyan kell küldeni a szöveget a lehető leghamarabb és olcsó? Használja a digitális vagy e-könyv kifejezési formát a könyv a jövőben.

Mi az a digitális.

Ez egy olyan kifejezés, hogy egész halmazát jelöli technológiák alkalmazandó számítógépek a számok nyelvén, amely felhasználja a sorozat 0 és 1 a véleménynyilvánítás és a kommunikáció, a kurzus a digitális számítógépek, a digitális könyvek, illetve e-könyv valójában egy formájában számítógép igazított legyen egy könyvet.

Hasonlítsa össze az előnyeit és hátrányait az e-könyvek, e-könyv és a hagyományos könyvet.

Az egyik legfontosabb pontja az összehasonlítás, hogy az utazás, hogy tudunk mozogni és az utazási fényt anélkül, hogy hagyja otthon kedvenc könyvek, e-könyv praktikus, kompakt és mindenekelőtt ultra-könnyű, mert a fellebbezések fel van szerelve a tagadhatatlan kényelmet a olvasó, az e-book, e-könyv lett az igaz barát, hogy a fogyasztó olvasni.

A születése digitális könyvek, illetve e-book.

Az ötlet, e-book nyúlik vissza több éves, a kezdetektől jellemezte a számos kudarc, kísérlet javulás már oly sok, ma már a jövőben az elektronikus könyv vagy digitális hangokat ígéretes, hogy be a közönségnek, mint egy igazi mini-mobil könyvtár és offers tagadhatatlan öröm az olvasás, az elektronikus könyv korszerűsítése, és egyre környezetbarát van szükség, mert nagyon alacsony energiafogyasztást a lehetőséget, hogy menteni több száz fontot, átlagos súlya 200 gramm, nem messze,

A jövő a digitális könyvek egyik legtöbbet tárgyalt téma a pillanatban, a közelmúltban sok egymással versengő vállalkozások elindítását fejlett változata az e-book, néhányan egy érintőképernyős, mások távolítsa el a billentyűzetet, egyes szakértők véleménye szerint ezek a változások elkerülhetetlenek, mert ha a digitális könyv előrehaladtával, az olvasónak kell is fejlődni. Optimisták azt mutatják, hogy a digitális könyv eladások után néhány szeptikus ellen, hogy a legtöbb e-book nem képes a megbízható, hosszú akkumulátor-élettartammal.

Sőt, néhány tudós arra a következtetésre jutott, a fenyegetés inkább e-book kiadók, mert a kalózkodás és a digitális könyv ára komoly problémát, nevezetesen, hogy a globális piacon az előrejelzések azt évente több milliárd dollárt.

Távon a digitális könyvek, elektronikus könyv vagy e-book.

Milyen választás ideje, hogy?, Nem hogy elveszett egy könyv, hogy mit jelent birtokosai, válik fizikai hordozón, hogy az van írva, és senki sem tudja pontosan megmondani, mi lesz a pontos alak könyvet a jövőben, annak funkciója marad ugyanaz, át a tudás és a tudás az ember, természetesen a hang és a kép kíséri a dinamikus, interaktív digitális könyvek, e-könyv ígért egy ragyogó jövő.

Az ár a digitális könyvek, e-book is versenyképessé válnak.

Szakértők úgy vélik, hogy igen, mivel a jelentős technológiai fejlesztések, mint például a képernyők olcsó, rendkívül rugalmas és kellemes érzés, ami úgy éreztem, igazi papír, akkor lesz könnyű és ultra-alacsony energiafogyasztás, érintőképernyők az e-book vonzani fogja a nagyközönség, valamint a kiadók. Cikke gyártók multimédia szórakoztató elektronika, valamint egyes befektetők lesz alku, és a fényes jövő az e-könyvek, a választás a digitális könyvek már nem kétséges.

De a sikere ez az álom nem a közeljövőben, mert néhány kiadók megfékezni, és lassítják a nagy példányszámú, így a kiadók még nem a játék, hogy azért, mert túl kevés digitalizált változatát a könyveket, ha látjuk, hogy a száma könyvcímek jön ki havonta, tudtam, hogy ő tényleg messze van a jel, mert a könyv több, mint egy digitális objektum, az e-könyv tekinthető inkább, mint szolgáltatás. Ennek ellenére azt mondhatjuk, hogy az e-book jó úton halad, de jobban is a jövőben, mivel emelkedik ki a kapcsolat a számítógép és lett teljes jogú objektum, amely önálló személyiség.

Az e-book olvasás könnyen vitathatatlan.

Technikailag, azt mondhatjuk, az e-book, e-könyv fejleszteni. Mert nem csak tárolására képes több ezer oldalt a kép és hang, hanem tartsa díjmentesen hónap, és az e-könyv egy intelligens eszköz. Az a kérdés, hogy gyakran jön a hivatalba, a következő, az elektronikus könyv, hogy fárasztó a szemnek?. A válasz jön össze a szakértők és a felhasználók, nem, egyáltalán nem, mert a szöveg jelenik meg, mint a hagyományos papír alapú könyvet.

A hagyományos világban a papír, és hogy a virtuális digitális.

Hogyan juthat el a régi elosztási modell a klasszikus könyvet, és helyette egy virtuális modell kiadói, ez nem lesz olyan könnyű meggyőzni kiadók, meg kell jegyezni, hogy az evolúció és átalakítása kulturális, hogy a digitális világ lehet tenni gyorsan mert az egész világ a hagyományos kiadói kétségeit fejezte ki, hogy a papír könyv van egy testvére, digitális e-book, még ma is az egyik úgy találja, hogy az internet kínál az elektronikus könyv vagy digitális még mindig elég vékony, de van egy magyarázat, hogy a könyvet ad el digitalizált általában olcsóbb, mint a hagyományos változata a klasszikus papír, nem is elfelejteni a veszteség Bizottság forgalmazási könyvtár megfosztja kiadók hiány, így a könyv vegye le a digitális könyvpiacon, hogy amikor a rendelkezésre álló kínálat és a kereslet elegendő, hogy megfelel a piac és a legfontosabb vonzó szempontjából versenyképes ár, mert nem elég, hogy kedvezményt a 30%-os, rugalmas használata olyan jelentős tényező, amely vonzza a legtöbb felhasználó, sőt azt látjuk, hogy a letölthető fájlokat a digitális könyvek jelenleg az elektronikus zár, e-könyv, kivéve, ha lezárja szabad tartalom válik korlátozott, sőt, nem lehet a fogyasztók megvenni a könyvet bárhol, minden egyes e-könyv saját formátuma egyedi, ezek a tényezők korlátozza a hozzáférést a könyv tartalmát, és megakadályozza a terjedését, hogy érdekes lenne összehasonlítani, hogy a zeneipar megkötésére.