Как мога да знам дали това ще бъде прието като канадски имигрант.

Има оценка форми, които могат да отговорят на този въпрос, кандидатът, който иска да дойде да живее в Канада, ще намерите много възможности да направи заявление. Контакт или посещение на официалния уебсайт за да получите безплатно приложение проучване, резултатите са поверителни. Приемайте съвети от употреба имиграция специалист ви помага да се определят всички възможности за имиграция в Канада.

Обща информация за бизнесмени на имиграцията процес, за да дойде и да живее в Канада.

Канада винаги е удоволствие да приветствам тези, които са се доказали в света на бизнеса и бизнес и се стреми да разреши собствените си сметка и бизнес начало, нови възможности за непрекъснато на разположение за успех и да живеят удобно в Канада.

Консултирайте се с имиграционна програма в Канада, предназначени специално за делови хора, позволява клас инвеститори, предприемачи и самостоятелно заети премества напред по-бързо да се прави бизнес и да живеят в Канада, стъпките имиграцията са по-бързи в тези случаи.

  Правителството на Канада насърчава икономическия просперитет, така че той подготвя имиграционна програма за сериозни хора от бизнеса и тези, които имат опит в бизнеса, да допринесе пряко за развитието на канадската икономика.

Няколко опции са достъпни за инвеститорите, предприемачите и самостоятелно заетите, които желаят да стартират или придобиване на бизнес в Канада, може да поиска от федерални или провинциални и изпълнение на бизнес плана и търговски инвестиции да дойдат и да правят бизнес живеят в Канада.

Колко време отнема процедурата да дойдат в Канада.

Като цяло периодът варира между 3 и 6 месеца за всяка стъпка, ние започваме с предварителния въпросник, и ако няма отговор пристига този термин е, че молбата е отхвърлена, а след това идва фазата на проучване на имиграцията файл, който е последван от интервю с възможност за кредити имиграцията, той също преминава през медицински преглед и се очаква проверка за съдимост и накрая получаването на сертификат за имиграция позволява да живее и да се установят в Канада.

Какви са таксите, необходими за получаване на имигрантска виза, да живеят в Канада.

Отнема една такса за кандидатстване някои федерални такси плащаме на посолството, да не говорим за разходите за медицински преглед, ако използвате частни услуги с канадски адвокат имиграция или консултант имиграцията, тогава разходите ще бъдат много по-висока, последна не забравяйте да предвидите за самолетни билети и пътни разходи, дрехи и багаж, най-добре да се подготвят своите посетители да дойдат в Канада, ако имате приятели или роднини, които могат да те поздравят на летището ще бъде много добре или да предоставят таксиметрови, или да освен предприемат безплатен шатъл до центъра на града.

Преместване в Канада като имигрант себе си.

Независими имигранти, които искат да отидат да живеят в Канада, се оценява с помощта на точкова система, системата за оценка за емиграция в Канада, на базата на определени критерии, включително: обучение, образование и квалификация на кандидата, на занятие в момента и опита на експертиза, възраст и настоящи здраве, на кандидата личност и способността си да общуват на английски или френски език устно или писмено.