За сауна да губи килограми и премахване на токсините, вярно или невярно. Можете ли да отслабнете със сауна?

Сауната за загуба на тегло, потребителите на тази техника, баня твърдят, топлина може да загуби до два килограма всеки сауна. Не, казват, медицински специалисти, загуба на тегло със сауна, се дължи само на сол. Но ние трябва да признаем, че сауната е техника, датираща 2000 години, чиято характеристика е уникален.Сауната е разработена и усъвършенства с течение на времето, всяка европейска държава не е използвала тази практика чрез адаптиране на техните нужди, пот, опитвайки се да отслабнете или просто да загубят няколко килограма на вода от потенето.

Но това е Финландия, която е може би най-добре запазените, техниката на топлина баня, която остава до голяма степен непроменени за 2000 години. Ние трябва да благодарим на финландците, които ни накара да разберем дълбоките добродетели на този древен обичай, който датира от римско време.
Действително, древните римляни отиде на сауна (парна баня, на латински) да отслабнете и да губят тегло в сауната, въздухът е горещ и влажен, топлината е изпотяване хора искаше да загуби няколко килограма мазнини.
Така римляните отиде в сауната, преди да замине в друга стая, Калдариум. която също е много гореща. Сауната е много близък до момента на римляните. А сауна да отслабнете, не е задължително приятно, защото се потите много, но римляните са доволни от сауна.

Повишената популярност на сауната да отслабнете е знак за успех.

За хората, които искат да губят тегло, Сауна е чудо на дизайна и резултатите понякога надхвърлят очакванията на хората, които искат да загубят няколко килограма.

Сауната увеличаване на популярност, не само защото могат да загубят няколко килограма на вода от изпотяване много, но тя дава прекрасно усещане за спокойствие и благополучие след всяка сесия.
В днешно време, с умората и стреса на работа, ние се грижим повече за здравето си и благополучие. В много страни по света, сауната е неразделна част от ежедневието, и във Финландия, ние прекарват вечерта със семейството сауна или релаксираща сауна сесия с приятели.
Практиката на сауна е станала обичайно, след джогинг, да играе тенис или ден на стрес, което ви позволява да се отпуснете и защо не да отслабнете и да загубят малко тегло.

Въпреки това, някои аргументи се изправи срещу факта, че сауната е загуба на тегло. Някои здравни експерти, сауна не губи тегло, тя помага само да загубят няколко килограма.
Къде е истината, трябва да се срещу използването на тази практика да отслабнете и да го съхранявате като добър начин да се отпуснете?. За да отговорим на този въпрос, е добре да се върнем към времето, когато разработчиците на тази техника с аргумента, че сауната е загуба на тегло.
Но в действителност, според последните изследвания, сауна е, че дава възможност на общо метаболизма на тялото, остава никаква надежда за чудо да се случи и да губят тегло.
Обяснението е просто, изчислението показва, че да загубят 1.2 кг мазнини, със сауна, имате нужда от среща на повече от 24 часа на чакане, разбира се никой не може да издържи такъв време, за да отслабнете.

Въпреки това, тялото губи тегло в жегата. Лесно е да се проверява с малък експеримент, ние претегля преди и след сауна. Има след това загуба на тегло до няколко килограма.

Сауна е само временно отслабване, но не губи тегло.

Така че това е просто загуба на тегло от само вода и тази вода ще бъдат изцяло възстановени в рамките на часове след сауна и теглото, загубен от сауната е илюзия, защото тялото се стреми да си възвърне водните запаси.
Ето защо е опасно да използвате сауната и да не пият, защото от липса на вода в организма може да доведе до сериозни здравословни проблеми, ако тялото няма вода, след хранене , водата, съдържаща се в храната няма да бъдат отстранени чрез бъбреците, но запазва в тялото, за да компенсира загубата на вода поради изпотяване.
Накрая, телесно тегло, измерено след хранене ще бъде почти същата като тази, отчетена преди сауната. Така че сауната не губи тегло, но само губят тегло.

Но все пак, други аргументи срещу сауна, сауна се каже, че не помага за премахване на токсините от тялото, тъй като някои терапевти твърдят. Въпреки факта, че пот съдържа някои отпадъци, е свързано с метаболитните токсини.
Накрая, според някои проучвания, практиката на сауна, губят тегло или не премахва токсините и загуба на тегло след сауна сесия е само временно.

Също така според някои изследвания, ние трябва да забрани този лош навик за използване на сауна да отслабнете, да се даде основание да се оправдае тази забрана е, че дисбаланса на тялото хидратация, изменя разпоредбите на организма да функционира правилно, особено след загуба на 10% от телесното тегло и загуба на тегло след сауна сесия може дори да бъде фатално за лицето.
В тази връзка включват известен случай, когато един фен спорт, почина след спиране на сърдечната дейност в сауна, където той се опитва да губи тегло.

Имайте предвид също така и няколко други против показания на практика на формално сауна, особено при хора, които страдат от проблеми със сърцето или високо кръвно налягане, тези които се оплакват от бъбречна недостатъчност и др. Ето защо би било разумно да се консултирате с лекар преди да решите да отслабнете или да губят тегло в сауна.

Трябва да се забрани използването на сауна, ако той не губи тегло.

Въпреки предупрежденията от неправилната употреба на сауна да отслабнете, някои смятат, че сауната е много повече добродетели, тя осигурява добра съдова гимнастика с двойно действие на топлината на сауната и студено на душ след сауната помага за почистване на кожата ползи чрез изпотяване, които изпускат водата от тялото навън. Също така според някои експерти, сауна може да помогне за подобряване на защитата на дихателните пътища на тялото.

Трябва ли да се заключи, че дебатът е свършила, за способността на сауна да отслабнете.

Без отговор, защитниците на практиката на сауна, и аргументи, за да убеди сауна е загуба на тегло в изобилие. Така възниква въпросът: Какво е сауната да отслабнете?. Отговорът
професионалисти, сауна, не се очаква, те заявиха, че редовното практикуване на сауна, съставен правилно отслабнете и да помага много да отслабнете завинаги.

Въпреки това, независимо от аргументите на защитниците на практика доказва, че сауната не е терапия за отслабване изглежда оправдано, тези на други експерти за противното не са толкова убедителни.
за специалисти, изпотяване помага да се премахне излишната сол в организма ни, което намалява в същото време нуждата от вода в тялото ни.
Въпреки това, изглежда, че някои сауна сесии помогне горят добра сума на калории. Въпреки това, тази теория не отрича факта, че сауната води до дехидратиране на организма. По този начин, сауна може действително да отслабнете.

И сауна да отслабнете, но ...

Да, казват някои експерти, сауна помага да отслабнете и да помага да отслабнете, но сауната не може да бъде ефективна само по себе си.
За резултат на загуба на тегло с сауната е реално и очевидно, че би било полезно за отразяване на сауна сесии в една здравословна диета и физически упражнения.
Така че, сауна всъщност е загуба на тегло, и тя също е един добър инструмент за усъвършенстване на тялото, като предотвратява задържането на вода.

Не, все още отговарят на медицинските специалисти, които казват, че отношенията между загуба на тегло и сауна, се дължи само на сол.
прием на сол от организма, изтласква тялото да се пие повече вода, и ако има повече вода в организма, след това ще надуе и да изглежда подут в коремната област.
В резултат на това, сауна пот, което води до загуба на тегло, което се дължи единствено на загубата на вода.
Поради тази причина е важно да се ре-хидрат на тялото и преди, по време и след сауна.

Дори и днес, много лекари не предписват на сауни да отслабнете, тъй като в резултат на загубата на вода, внезапна дехидратация може да доведе до сериозни здравословни проблеми.
За да се избегне обезводняване на тялото, човек трябва да пие преди, по време и след всяка сауна сесия, за да си възвърне загубените вода течност. По този начин, ако човек губи паунда със сауна, той ще ги вземе обратно скоро след това.

Опасностите на опитвате да отслабнете с сауната.

Най-очевидната опасност, сауна, е дехидратация на организма. Трябва да сте много внимателни към симптомите на дехидратация: жаждата на човек със загуба на апетит, кожата става суха, умора, слабост тялото, главоболие.
Обезводняването е опасност за здравето и трябва да се избягва, така че не забравяйте да хидратират тялото си постоянно.
Не поздравя загуба на тегло, след като сауна, защото може да причини вреда на организма.

Последната дума, за или против, използвайте сауна да отслабнете и да отслабнете.

- Е, че сауната има властта наистина да отслабнете?

- Или това е загуба на тегло, със сауна, е само временно, тъй като това се дължи на обезводняване.

Дебатът остава в режим на задържане, но ето някои аргументи в полза на всеки един от тези.

Становище твърди, че сауната е отслабнете, елиминира токсините и помага да отслабнете.

- Около света, сауна се използва за терапевтични цели, пациентите отиват там, за да отслабнете, облекчаване на стреса и се отпуснете.

- Проучванията показват, че вземането на сауна помага да отслабнете, помага за премахване на токсините за по-здравословен тялото.

- Няколко експерти по целия свят, потвърди, че сауната има добродетели, които да намалите теглото си.
Сауната е известна в целия свят за ползите от него върху тялото.
Сауната осигурява релаксиращ ефект и релаксация, както и това помага да отслабнете.

Преглед на която твърди, срещу, че сауната помага да отслабнете, елиминира токсините и помага да отслабнете.

Професионалистите, които са против сауна, казват, че загуба на тегло, свързани със сауна, особено за загуба на тегло във вода.
За високи температури, използвани в сауна, изпотяване са на тялото и по този начин води до загуба на водата в нашето тяло.
сауна подложени на тялото дехидратация и загуба на тегло, и пият само вода, за да си възвърне загубените тегло.

За някои специалисти, сауна наистина не губят тегло, докато други показват някои сауна сесии наистина допринесе за успеха на една значителна загуба на тегло.

По въпроса за загубата на паунда в сауна, учените не са единодушни по този въпрос. Това създава много противоречия в някои кръгове, че на медицинска или неактивност.

Етикети.

сауна, загуба на паунда в сауната, загуба на тегло загуба на тегло сауна срещу сауна, губят тегло, елиминира токсините, помага да губят тегло, губят паунда сауна, сауна сесии, здравословно хранене , отслабнете и да отслабнете, добродетелите на сауна, сауна терапевтични цели, да се предотврати обезводняване на тялото, обезводняване на тялото, сериозни здравословни проблеми, винаги хидратира тялото ви, сауна помага загуба на тегло, дехидратация на организма