На аромати и вкусове в нашата кухня.

От древни времена, билки, подправки, подправки и други подправки се търсят както за удоволствието на вкус, аромат, както и за тяхното аромат и цвят.

на подправки, подправки, сосове и подправки са предназначени да направят всяко хранене удоволствие и щастие в живота ни, намери добро подправки подправки и билки във вашата диета


Най-известните аромати, подправки, билки глоба в света.

В подправки, подправки, чушки и сосове наточи апетита ни, да ни стимулира и ние се затопли, те отделят приятен аромат и лекота храносмилането.

на чушки, подправки, подправки и сосове се използват при готвене на сезона и отговаря на нашите ястия, за да добавите цвят, аромат. Има и билки, които са естествено допълнение към изкуството на таблицата. Кулинарните, основана на знанието, подправки, подправки, билки и люти чушки, датира от древни времена.

Добродетелите на кулинарни билки, подправки, подправки и аромати.

За лесни рецепти използват подправки, трябва да се научим да се знаят и използват. За да се намери добър готвач ястия на подправки и подправки трябва да се научат да избират съставките.

Подгответе рецепти използват билки, подправки, сосове, подправки и аромати, използвано за приготвянето на вкусни ястия и автентични ястия.

Какви са подправки, знаят за техния произход.

Подправките са много разнообразни, те произхождат от предприятия и използвани за сезон ястия. В подправки даде остър или топла храна. При приготвяне на храна използват подправки в различни форми, сушени, прах, каша и др подправки са ароматни вещества, широко използван в храни и в подготовката на всички видове ястия.

Канела.

Канела е подправка, която се използва широко в сладкиши. Тя подготвя сладкиши, сосове, сладкиши, приготвени с канела. Канела е под формата на пръчици или прах. Канела с определен вкус и уникален вкус. Има и напитки с канела. Цената на една торба с канела, може да варира в зависимост от марката и произхода на продуктите.

Кардамон.

Кардамон е подправка на индийската кухня. Се приготвя с кардамон и двете пикантни ястия или сладка. Кардамон се използва широко в азиатската кухня. Кулинарните употреба на кардамон са различни, много рецепти използват кардамон са безплатни за уеб сайтове, специализирани в азиатската кухня.

Карамфил.

Карамфил е силен аромат и подправки с топла, защо името "скилидка", просто защото тя изглежда като пирон. В сладкиши, карамфил се намира в пищен. В кухнята, карамфил, използвани за приготвяне на месо и дивеч. Като майка рецепта Gand скилидки използва за успокояване зъбобол.

Куркума.

Куркумата е подправка се използват широко в азиатската кухня, както и екзотични индийски, защото куркума е основната съставка за приготвяне на къри сос. По принцип куркума има горчив вкус, но си добродетели са много в подготовката на добрата храна. Куркумата е известна още като "индийска шафран". Куркумата дава хубав оранжев цвят на храните. Куркумата е на пазара за подправки и подправки, можете да си купите куркума, пресни, сушени или на прах.

Джинджър.

Джинджър Спайс е най-известният и най-широко използвани в азиатската кухня и китайски, азиатски и китайски ястия на обширни джинджифил използвате за осъществяване на сосове, готвене на месо, риба и морски дарове, много препарати, ориз и тофу са направени с джинджифил, джинджифил ароматизира супи също. В Япония, Японската кухня се възползва от джинджифил като основна съставка, маринован джинджифил винаги придружава суши и сашими.

Азиатска кухня прави широката употреба на джинджифил, ние дори приготвени сладкиши. В Западна готвене, печене се използва в земята джинджифил за ароматизиране на сладкиши, компоти, сладкиши и бисквити. В напитките от джинджифил етерично масло в производството на безалкохолни напитки, като джинджифил бира, тя също подготвя джинджифил бира основа.