Нарастването на цените на златото.

На благородни метали, цените на златото и връзката със скъпоценни камъни Какви са благородни метали и защо цените им непрекъснато нарастващия? Каква е цената на златото, защо е толкова скъпо?

Златото е сигурно убежище от върхови постижения.

В унция на златото се е повишила с около 300% на всеки десет години. В унция злато тежи 31.10 грама. На злато, е за търговия на 30 000 пъти по пазарната. Цената на златото и скъпоценните камъни се увеличава.


Благородни метали.

Злато, сребро и платина се използват за монтиране на скъпоценни камъни за привлекателна планина позволява монтирането на фини бижута: пръстени, висулки, обеци, колиета, гривни и т.н.

Как да се място добра рамка сплав?

С помощта на пробен камък, че признава правото сплав, разтъркайте малко бижу на пробен камък по-горе, за да кандидатствате киселина титруването, този метод позволява да се определи чистотата на бижу. В бижута, пробен камък е малък камък, използван за изпитване на сплави и скъпоценни метали.

Някои скъпоценни камъни и връзката им с цената на злато.

Topaz.

Топаз "се нарича свещен камък. Топаз символизира: лоялност, сила и мощ, топаз и стимулира духовни или интелектуални. Кой осигури бижута, определени с топаз: той е красив подарък за член на семейството или приятел, можете да си позволите този бижута като подарък на себе си също.

Цветът на Topaz:

Топаз е син.
Използването на Топаз ": той се използва като декоративно бижута камък. В топаз е камък, който стимулира интелекта, тя се използва от бижутери, за да бижута с добродетели, които са от полза на потребителя. А висулка или бижута украсени с топаз спомага за преодоляване на пречките, трудностите и предлага решения на сложни проблеми.

Топаз "се използва и при производството и търговия на бижута се използва като талисман или късмет. Нарастването на цените на златото се отрази на цените на едро на топаз.

Топаз и история:
за фараоните, Топаз е бог Ра, бога-слънце, той е извор на живот и плодородие.
Топаз и астрология: топаз е свързано с зодия Стрелец (Ноември 22-22 12).

Гранат.

Гранат: е признак на любов, тя стимулира творческите способности и страст. В гранат символизира: защита, постоянството, лоялността. Кой осигури бижута, определени с гранат: една сестра, роднина или приятел.

Цветът на Гранат:
гранат е цветът на огнено червеното и червена кръв. Използването на гранат: декоративни камъни бижута носи късмет, гранат понякога се използва като талисман или като защитник, бижутери знам предимствата на този камък.
на бижута често използва скъпоценни камъни с познато терапевтично капацитет.
на неотдавнашното повишение на цените на златото за влиянието на световния пазар за търговия с гранат по позитивен начин.

Търговията с талисмани и късмет предмети, използвани за да се предотврати лош късмет и донесе късмет в живота. Гранат и история: кръстоносните походи, средновековието, които се използват на камък като талисман за предпазване от риска от нараняване. Някои магически рецепти за осигуряване на гранат компреси за укрепване на очите и лечение на някои болести по хората.
В гранат и астрология: гранат е свързана със знака на Скорпион (октомври от 23 до 22 ноември).

Pearl.

Перлата бижу, които все още предизвиква в нас нещо рядко и безаварийно. Перлата символизира: женственост и здраве, тя изразява сексуалността и автентичност, перлата е символ на изключителна красота. Кой осигури бижута, определени с перли на майка си, разбира се, но ние също може да предостави перлена огърлица за жена си да празнуват годишнина от сватбата.

Цветът на перлата бели или розови, особено ако то е естествено. Използването на перлите занаяти и търговия перла е глобален, на бижутери не може да пренебрегне този красив и уникален камък. Неотдавнашното увеличение на цените на златото не се отрази на перлите. Перлата и история:
според някои стари практики, перлата е била използвана за лечение на стомашни проблеми и главоболие. По-рано също се е смятало, че перлите са били плод на съюза между морската вода и светлината от Луната.
Перлата и астрология се асоциира със знака на Рак (22 юни-22 07).

Повишаването на цената на златото.

От 2001 г. интересът на инвеститорите в злато е дошъл заедно с покачване на цените. С цената дойдоха над $ 1000 за тройунция, все повече хора започва да се интересува от закупуване на злато като сигурна инвестиция, увеличението на цената на златото и сериозен икономически показател. Много може да се научи от разбиране защо нараства в цената на златото се отрази на икономиката, както и връзката между цената на долара и покачването на златото.

Изкупуването злато, когато това е покачване и задържане на това да печелят печалба, понякога е добра идея, злато и долари се считат за спестяване на пари, да държат пари в банка, реално не считат като рискова инвестиция. Има голяма разлика между наличност на злато и да съхраняват пари. След неотдавнашното повишение на цената на златото, притежаващи книжа на паричния нямат интерес, защото това е загуба на покупателната способност, особено ако правителството обезценява валутата.

Поради покачване на цената на златото, наличност на злато като защита или застраховка срещу обезценяването на парите се превърна в сегашната практика, закупуване на безопасността е като сигурна защита чрез повишаването на цената на златото, цената на златото отива нагоре през цялото време , не защото това е добра инвестиция, а цената на златото отива нагоре в неговата пазарна стойност и защото хартиените пари върви надолу и е девалвация в неговата пазарна стойност. В създалата се ситуация, цената на златото отива за сравнение с долара.

Инвеститорите, които купуват злато, преди да е покачване направят това, да ги защитава срещу обезценява стойността на валутата, както и по-скоро като инвестиция в глобалната класическия смисъл, на инвеститорите да разберат това явление да се спестят пари много инвеститори злато са пострадали от големи парични инфлацията.

Инвестирането в злато преди да е станало води е приемлив стоковата борса да се спестят пари, е важно да се запази капитала, правителството не винаги контрол на възхода на златото на пазара, получателите на изгрева на злато рядко са бедни хора, но вместо по-заможните с политици, както и някои бюрократи контрол много неща.

Как да спечелим пари с повишаването на цената на златото.

Сравнение на настоящата цена на златото за унция, и да се изчисли колко е довело през последния период. Вижте също наскоро класация за злато и сребро и проучвания, при които да купуват злато по безопасен начин, преди следващия нараства. Контакт търговците да преговарят с най-добрата цена на златото на пазара, брокери да намерите начини да се правят сериозни оферти за златото сделки, купуват злато безопасно, преди да е повишение на цените отново.

Как да спечелим пари в интернет, когато златото покачване на цените.

За покупка или продажба на злато, когато това е покачване, хората могат намерени уеб сайтове, специализирани в търговията на злато, консултирайте се със специалист, за да научите, когато цената на златото ще расте.