Ползването на рози.

Ползването на рози в историята - използване на рози в нашата храна - Ползването на рози в областта на медицината - използване на рози в украса. Ползването на рози в правене на парфюми, розова вода, етерични масла, козметика.

Ползването на розите в историята.

Розата е царицата на цветята, това е най-разпространена.
Розата е цветето на рози, от които има над 250 различни видове, има хиляди сортове рози в световен мащаб, използването му е широко разпространена.От древни времена, розата е интересен и тайната символика. Използването на рози в кухнята и производството на парфюма датира от дълбока древност Използването на розата е много популярен във всички кръгове, розата е добродетел, употребата му носи ползи, използвайте роза е изкуство.

В гръцката митология, беше посвещава стана с Афродита и римляните, беше посвети на Венера, и двете богини на красотата. Днес розата е цвете, което купува най-много, неговото използване се практикува свободно и да е от любимите цветя на потребителите. Розата е царицата на аромата, следвани от жасмин. Използването на розов парфюм датира от времето на фараоните.

Използването на розата по време на историята.

Кратко въведение в историята, и ползване на розата от древността. Още от древността розата е смятан за царицата на цветята, употребата му обхваща различни области, като жените са използвали розови накити за украшение и за тяхното аромат, но повече за техния вкус.

През римската епоха, римляни, използвани рози и цветя за своите парфюми и вино в кухнята, за да подготвят своите сосове и ястия и храни.

Добре известен от древни времена, розата е наистина са били широко използвани за нейното ухание и вкуса си, а също и за медицински или терапевтични. Много от древните цивилизации са известни на розата: египтяните, шумерите.

Ползването на розите в нашата храна.

Цветовете се използват и в кулинарни цели.
Храни и хранене - здраве и грижа за кожата. Розата и храна. - Кухнята на рози. - Отслабнете с рози. Ползването на рози в хранителна диета. Ползването на рози в кухнята.

Розата дава аромат и вкус елемент на чувствеността. Използването му сервира ястия и напитки, тя носи аромат и вкус, който разширява удоволствие на таблицата.

Има много оригинални рецепти и вкусна стана основа. Човек може лесно да се научат да подготвят дом на много пикантни ястия с рози. Тя е свободно достъпна под заглавията на съвети и трикове, безплатни рецепти за приготвяне на ястия цвете. В Пинк Power е източник на щастие и удоволствие. употребата му е много древна по гастрономия.

Шипка имат приятен плодов аромат и са вкусни за консумация. В кухнята шипка се използват за консумация в прясно състояние или изсушени. Шипка може да се използва в сосове, много видове супи и яхнии.

Ползването на розите да се подготви сладкиши: десерти, мармалад, конфитюр или желе и сиропи.

Розови листенца се използват и в кухнята в най-различни форми, изсъхва или смачкват. Розови листенца се използват за добавяне на различни видове сладки ястия също, и може да се добавя към салати също.

Ползването на розите да се подготви розова вода: розова вода също се добавя към ястия препарати. Розова вода, направена от розово масло от съществено значение, може да се използва за ароматизиране на бонбони. Ползването на розите да се подготви билкови чайове и допълнение на производство на нефт или potpourris.

Ползването на рози в медицината.

Roses имат огромната лекарствени стойност, рози са свикнали да правят много лекарства, употребата на рози имат успокояващ успокояващо въздействие върху ума и тялото.

Розите диуретичен ефект върху тялото, това изчиства токсините от организма. Розовото цвете има приятен охлаждащ ефект върху тялото.

Шипка чай се използва за борба с много храносмилателни инфекции на червата. рози са използвани за облекчаване от хрема и болки в гърлото и борба с инфекциите.

Лекарственият използване на розите, както аа слабително и за някои проблеми с черния дроб.

Ползването на рози в природолечението и билкови терапия за лечение на запек, главоболие и отстраняване на водата отпадъци чрез бъбреците, така че използва рози може да помогне за прочистване на черния дроб и бъбреците също така да се каже.

Ползването на рози за производство на роза венчелистче чай, за стимулиране на сексуалното желание при хора, също е отлично средство за защита за периоди нередовни жените и безплодие.

Ползването на рози за борба с депресия, умора и облекчаване на безсъние, може да повдигане на нервната система като цяло, за облекчаване на болката и т.н.

Въпреки, шипка се използват за медицински цели. на шипката съдържат значителни пропорции на витамин С, така че лекарите често препоръчват да се използва шипка за медицински препарати. шипка имат benefic слабително и диуретично действие върху организма.

Шипка се казва, че също противовъзпалителни свойства и помага да се лекува много проблеми, като обриви по кожата, възпаление, подуване, шипка и листа се използват за да се отървете от всички тези проблеми и увеличава орган "и имунитет.

Ползването на рози за извличане на етерични масла, които се използват в ароматерапията и се използва за лечение на очите раздразнения, тъй като се казва, че леко успокоително дейност.

Ползването на рози в парфюмерията и козметиката.

Парфюми и козметика, използвани от рози.
Следователно, използването на роза за подготовката на всички видове козметика, различни парфюми, козметика и много други подобни, кремове и лосиони за ръка.

Ползването на розите да се подготви роза етерично масло и розова вода. В козметичната индустрия на нашето време почти всички парфюми и аромати наличие на процент на розово етерично масло.

Ползването на рози за декорация.

Можете да използвате рози за украса вътре в къщата, използването на розите, използвани за изготвяне на пот-Pourri.

Използването на рози украса, букети от рози, сушени рози. Смесени. Розата се използва за вътрешно или външно оформление, с красивите си цветове, тя очарова очите ни. Цветето на розата е сладък и колоритен, текстурата му е гладка и очарователна. Използването на розата за своята структура е разнообразна.

Следователно, използването на рози е идеална за декорация, тя предлага широка гама от брилянтни цветове от бяло до жълто през розово и завършваща с превъзходно кръг на червено. Използването на красиви цветове на розово украсени красиво вътре в домовете ни.

Депозирани в кошница потпури от рози изпуска приятен аромат. А потпури от рози предлага приятен външен вид за вътрешна декорация на дома.
С помощта на букет от рози, за да бъдат поставени в една ваза на масата. Използването на рози като подарък за предаване на съобщението.