Посетете Египет, една велика цивилизация ви очаква в края долината на Нил, люлка на египетската цивилизация.

Едно пътешествие от сън, в Египет, да замине за една приказка-подобен престой в края на Нил.

За да посетите храмовете на фараоните, да се възхищаваме старите мумии и да открият своите тайни, да посетят храмовете в Карнак, Louxor и Абу Симбел и да преминават през долината на царете. За да посетите град Асуан, столицата на Египет, Кайро приюти съкровищата на Тутанкамон в Кайро, така достъпни кара да посетите многобройните музеи и туристически обекти. Египетският музей и най-красивите празници по краищата на Нил. За да посетите Египет страната на фараоните.


Едно пътешествие в Египет, за да откриете историята на една велика цивилизация.

Египет е няколко пъти по хилядолетие. Египет приюти много археологически обекти, които са сред най-важните и най-старите в света. Открийте в Египет на паметници на цивилизацията фараонски, че на гърците и римляните, срокът copte на християнството, ислямското изкуство и множество музеи на стари изкуството и историята и съвременното изкуство, да посетите и Souks и Bazards. Едно пътешествие в Египет е едно незабравимо експеримент. Запознайте се с чар и гостоприемство на египтяните.

А посещение в страната на фараоните.

При преминаване на престоя си на сън и в Египет, да посети стар музеи и исторически места, за да ви впечатли от магията на hurdy-gurdies камъни. Хиляда-годишният Египет изобилства от стария паметник, който датира от древен Египет фараонски и минава с времето, гръко-римската, Copte християнски, ислямски, както и съвременни време на изкуствата и културата. Посещение на Souks и Bazards се предлага на любителите на статуи, независим, папирус, стъкло решения, занаятчийския сектор от всякакъв вид. Едно пътешествие в Египет ще ви е известен на ноу-хау на египтяните майстори.

За да оставите за плаване по Нил.

Оставете за престой и плаване по Нил, е да се остави на открит чудеса, за любители на hurdy-gurdies камъни и стари обекти, за възбуден археология, ухапан стари храмове. А туристически престой в града на Louxor и Assouan, ви дава възможност да посетите и да се възхищаваме на храма в Карнак, храма на Louxor, Храма на Абу Симбел и да го празнува долината на царете.

И най-вече не забравяйте да посетите музея на Кайро и да се възхитят на съкровищата на Тутанкамон в музея на Кайро. Мумията на Тутанкамон на краля, както и на погребението маска в злато Твърди с факта на турне по света, отколкото е предназначен за младия цар, който умира млад човек на 19 години.

Крал Тутанкамон.

Гробницата на цар Тутанкамон, е бил открит на 4 ноември 1922 г. от египтолог Хауърд Картър. Гробницата на Тутанкамон носи номер Кв 62, на хиляди обекти са в гроба в момента на откриването му от Хауърд Картър.

Името на Тутанкамон средства, жив образ на Амон.

Кралят Тутанкамон е най-известен от Pharaons, мама му и на хиляди обекти, които са били в неговата гробница е направил няколко пъти началото на столици на света.

Едно пътешествие в Египет за посещение на пирамидите.

Пирамидите в Египет, са колосални паметници, посветени на безсмъртието и вечния живот на фараона. Най-известните пирамиди са пирамидите на табелата на Гиза. Най-голямата пирамида и най-високата е, че на цар Khéops.

В Египет стари, пирамидите са на западния бряг на Нил, тя е, че на залязващото слънце, или нитове смъртни случаи, градовете са били на банката. Пирамидите са следи жив емблематични за размера на египетската цивилизация.

За да посетите Египет като турист е особено да се насладите на прекрасни пирамиди, следи от стар и емблематични цивилизация. Една като цяло броя, 87 пирамиди, разпространяван на плаката в Гиза, който обхваща площ от 160 км.

Голямата пирамида в Гиза брои сред седемте чудеса на света. Голямата пирамида в Гиза все още поддържа своята тайна и тайната на.

По време на престоя си в Египет, ще откриете и други археологически обекти от значение: Водещ археологически обекти в Египет. в Кайро и Гиза (Гиза) площта на Dahchour.

Археологически областта на Александрия колоната на Помпей - римски амфитеатър - храма на ара Ел сода - стая с пилони - гробището на Ком Ел Choukafa: - Храмът на Ел Kayssaron.

Археологически обекти на град Louxor: Град Louxor - храма в Карнак - храмът на Louxor - храма на Habou - долината на царете - долината на пчелите-майки - манастирът на град - музей на momification в град Louxor. Археологически и туристически райони на Асуан град Асуан: На остров Philae - островът на растенията в града Ел Baliana (Абидос) - гр. Qéna - гр. Minieh - градът на Блажени Суейф - градът на Ал Achmounine .

на Синай и следи туристически и исторически в Синай един намира на хълма презрамки, доказателство за преминаването на хора иврит в Египет.